Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Τιμήθηκε εργαζόμενος του Δήμου Θερμαϊκού

Οι δύο βραβευθέντες Κ.Οικονομίδης και Ι.Χατζηνικολάου με τον δήμαρχο Πλατανιά
Ο σύλλογος φιλάθλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» τίμησε πρόσφατα στα Χανιά, με αναμνηστικές πλακέτες δια χειρός του Δημάρχου Πλατανιά Χανίων κ. Ιωάννη Μαλανδράκη τον Κώστα Οικονομίδη, μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού και τον Γιάννη Χατζηνικολάου για την συνολική προσφορά τους με την  φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά απονέμει την τιμητική πλακέτα στον Κ.Οικονομίδη
Ειδικότερα οι δύο αθλητές βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στους τελικούς της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην  Εθνική Γαλλίας το μακρινό 1988.
 Οι βετεράνοι διεθνείς απασχολούνται ο μεν Κώστας Οικονομίδης στο Αυτοτελές Λιμενικό Γραφείο του Δήμου Θερμαϊκού, ο δε Γιάννης Χατζηνικολάου προΐσταται των Αθλητικών θεμάτων και δραστηριοτήτων στην Περιφέρεια Κρήτης, στην Διεύθυνση Αθλητισμού-Πολιτισμού.   

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθησαν και τιμήθηκαν σπουδαίοι αστέρες του ένδοξου παρελθόντος της Εθνικής Ελλάδος, όπως ο Γαλάκος, ο Νικολούδης, ο Κελεσίδης και ο Μπονόβας αλλά και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό παρών των εθνικών μας χρωμάτων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.