Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Πλημμυρισμένοι κάδοι σκουπιδιών δίπλα σε σχολεία

Το αποκρουστικό θέαμα με τους πλημμυρισμένους κάδους των σκουπιδιών, δίπλα στα σπίτια και τους πολυσλυχναστους δρόμους, το συνηθίσαμε καιρό τώρα στο δήμο Θερμαϊκού. Το πάρτι που κάνουν διαρκώς  τα ποντίκια, οι γάτες και τα αδέσποτα σκυλιά δεν μας προκαλεί πλέον εντύπωση, καθώς πάθαμε ... ανοσία. Όμως αυτό το αίσχος με τα σκουπίδια δίπλα στα σχολεία, πότε επιτέλους θα σταματήσει;

Η φωτογραφία πάρθηκε σήμερα Δευτέρα το πρωί και δείχνει τους κάδους δίπλα ακριβώς στα 1ο και 2ο Γυμνάσια της Νέας Μηχανιώνας, στην οδό Αθανασίου Διάκου. Και πίσω από το πλέγμα, μια ανάσα από τα σκουπίδια, παίζουν οι μικροί μαθητές, με ότι αυτό συνεπάγεται. Και φυσικά το φαινόμενο δεν αφορούσε μόνο τους συγκεκριμένους κάδους, καθώς το ίδιο συνέβαινε στους κάδους απορριμμάτων σε όλο το μήκος της ίδιας οδού, καθώς επίσης και στην οδό Κυζικού, δίπλα στο Λύκειο της Ν.Μηχανιώνας.
Τι αποκαλύπτει η απαράδεκτη αυτή κατάσταση; Ότι για μία ακόμη μέρα δεν πέρασαν και δεν μάζεψαν σκουπίδια τα απορριμματοφόρα του εργολάβου, που τον μοσχοπληρώσουν οι δημότες του Θερμαϊκού, ενώ την ίδια στιγμή η αντιδημαρχία καθαριότητας δείχνει εξοργιστική αδιαφορία γιαυτή την ασυνέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.