Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Συμμετοχή των εργαζομένων Δήμου στο συλλαλητήριο ΔΕΘ

O Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Θερμαϊκού καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ, που οργανώνουν τα εργατικά σωματεία και η ΠΟΕ-ΟΤΑ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και στην προσυγκέντρωση που θα γίνει στις 6:00 μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου.

Ο Σύλλογος θα μισθώσει λεωφορείο για τη μεταφορά στη συγκέντρωση και για το λόγο αυτό ζητάει από τους εργαζόμενους στο Δήμο να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ. μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.
Σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ, που υιοθετήθηκε και από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού, τονίζεται μεταξύ άλλων:
«Οι εργαζόμενοι και το συνδικαλιστικό κίνημα τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και στο Δημόσιο οφείλει και πρέπει να ανταποκριθούν δίνοντας αγωνιστική διέξοδο από τον πολιτικοοικονομικό μονόδρομο που μας «πλασάρουν» ως μόνη ρεαλιστική λύση των προβλημάτων τόσο των κρατών όσο και των εργαζομένων.
Εμμένοντας αγωνιστικά στις διαχρονικές μας θέσεις για το Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα του συνόλου των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και της διαχείρισης των απορριμμάτων, μακριά από τα εργολαβικά συμφέροντα προς όφελος των Δήμων και των Δημοτών.
Διεκδικώντας προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων που έχουν ερημώσει από τις μνημονιακές απαγορεύσεις.
Διεκδικώντας να μπει τέλος στην οικονομική αφαίμαξη, με τις συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων με σταδιακή επαναφορά τους στα επίπεδα προ μνημονίων.
Συγκροτώντας ενιαίο μέτωπο ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που επιβάλλουν τα μνημόνια που μόνο στόχο έχουν την αποπληρωμή του δυσθεώρητου χρέους που αποτελεί θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού λαού!!!
Απέναντι σε μια συμφωνία με αρνητικό κοινωνικό πρόσημο, οφείλουμε και θα σταθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωτικά, αποφασιστικά, αγωνιστικά όρθιοι.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου), το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, στις 6.00 το απόγευμα, θα σηματοδοτήσει την συνέχιση του επίπονου και διαρκή αγώνα των εργαζομένων για την τελική ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΡΗΞΗ με τις ακραίες νεοφιλελεύθερες και βάρβαρες πολιτικές των Μνημονίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.