Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης της Επανομής

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε το φετινό καλοκαίρι επαρκής παροχή νερού από το δίκτυο της ΔΕΥΑΘ, εντούτοις, σημειώθηκαν πολλές βλάβες στην ύδρευση, κυρίως από σπασίματα σωλήνων στην περιοχή της Επανομής, με συνέπεια να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι αλλά και να σημειώνονται απώλειες στο δίκτυο.

Το θέμα, το έθεσε με ερώτησή του, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού την περασμένη Τετάρτη,  ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Βογιατζής, ζητώντας εξηγήσεις από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θερμαϊκού για το ζήτημα αυτό.
Απαντώντας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, Άγγελος Σαμακοβλής, παραδέχτηκε ότι όντως στη διάρκεια του καλοκαιριού παρατηρήθηκαν σοβαρά προβλήματα με τις βλάβες στην ύδρευση, απέδωσε όμως την καθυστερημένη αποκατάστασή τους στη μεγάλη έλλειψη προσωπικού που έχει η δημοτική επιχείρηση.

«Δυστυχώς το προσωπικό μας είναι περιορισμένο σε μόνο δύο εργάτες, συμπέσανε και οι άδειες και το πρόβλημα μεγάλωσε», είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, δίνοντας τη διαβεβαίωση ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουν αποκατασταθεί τα σπασίματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.