Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Δρόμος κολλημένος στη λάσπη στον Υδατόπυργο Επανομής

Σταυροκοπιούνται κάθε φορά που βλέπουν σύννεφα στον ουρανό οι κάτοικοι του δήμου Θερμαϊκού που ζουν πίσω από τον Υδατόπυργο της Επανομής, στο δρόμο που οδηγεί στο μπαρ «Κύμα», καθώς κάθε φορά που βρέχει, ο χωματόδρομος τους γίνεται αδιάβατος και αν επιχειρήσουν να τον διαβούν, η συνέπεια θα είναι να κολλήσουν μέσα στη λάσπη.

Τον περσινό Σεπτέμβριο, με τις καταιγίδες και τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στην περιοχή, οι δημότες αυτοί έμειναν αποκλεισμένοι επί αρκετές ημέρες στα σπίτια τους και σε μία περίπτωση, χρειάστηκε να επιστρατευθεί το τρακτέρ κάποιου φιλικού προσώπου, προκειμένου να μπορέσουν να μεταβούν στην Επανομή για να προμηθευτούν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα εφόδια.
Αίτημα των κατοίκων, είναι να πέσει στο δρόμο αυτό χοντρό χαλίκι, ώστε να μπορεί αυτός  να είναι προσπελάσιμος, ιδιαίτερα τις βροχερές ημέρες του χειμώνα που έρχονται. Ένα αίτημα που είναι απόλυτα λογικό και δίκαιο, αλλά και δεν απαιτεί και μεγάλο κόστος.

Οι δημότες που διαμένουν στην περιοχή εκείνη, απευθύνουν έκκληση στη δημοτική αρχή, προσωπικά στον δήμαρχο κ. Μαυρομάτη και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Θερμαϊκού να επισπεύσουν την χαλικόστρωση του δρόμου, ώστε να μην χρειάζονται… ερπύστριες τανκς για να φτάνουν στα σπίτια τους ή να απομακρύνονται από αυτά κάθε φορά που βρέχει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.