Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Τοποθετήθηκε επιτέλους ΑΤΜ της ΕΤΕ στη Ν.Μηχανιώνα

Επιτέλους! Εδώ και λίγες ημέρες τοποθετήθηκε και λειτουργεί ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην κεντρική πλατεία Συντριβανίου της Νέας Μηχανιώνας, κι έτσι σταμάτησε η ταλαιπωρία των χιλιάδων συναλλασσόμενων με την ΕΤΕ πολιτών, οι οποίοι για να καταθέσουν και κυρίως να κάνουν ανάληψη των καταθέσεών τους, χρειάζονταν να διανύουν μία απόσταση 12+12= 24 χιλιομέτρων για να μεταβούν στο κοντινότερο υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Περαία προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό, είχε κάνει στις 2 Ιουλίου διάβημα διαμαρτυρίας η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» προς τον πρόεδρο της ΕΤΕ κ. Παναγιώτη-Αριστείδη Θωμόπουλο.
Η Εθνική Τράπεζα είχε προχωρήσει στις αρχές του έτους στο κλείσιμο του υποκαταστήματός της που διατηρούσε επί δεκαετίες στην οδό Κ.Βάρναλη, απέναντι από το πρώην Δημαρχείο της Νέας Μηχανιώνας, ενώ στο τέλος της άνοιξης προχώρησε και στην αφαίρεση του ΑΤΜ που υπήρχε εκεί. Με αποτέλεσμα εκατοντάδες πολίτες να υποβάλλονται καθημερινά σε ταλαιπωρία, καθώς αναγκάζονταν να χρησιμοποιούν το μηχάνημα της τράπεζας στους Νέους Επιβάτες (το οποίο τις περισσότερες φορές δεν έχει χρήματα) ή στην καλύτερη περίπτωση να μεταβαίνουν στο υποκατάστημα της ΕΤΕ, στην Περαία.
Σημειώνουμε ότι το υποκατάστημα Νέας Μηχανιώνας της ΕΤΕ, που λειτουργούσε εδώ και μισό περίπου αιώνα, εξυπηρετούσε περισσότερους από 12.000 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και πολλές επιπλέον χιλιάδες τους θερινούς μήνες. Και εκτός των άλλων, κάλυπτε τις ανάγκες των σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, που εδρεύει στη Ν.Μηχανιώνα, της Ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας, καθώς και των πλοιοκτητών και αλιέων της περιοχής, καθώς εδώ βρίσκεται ο μεγαλύτερος σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη αλιευτικός στόλος.

«Ελπίζουμε κ.πρόεδρε ότι θα αντιληφθείτε το τεράστιο λάθος που διαπράχθηκε με το κλείσιμο του υποκαταστήματος και την αφαίρεση του ΑΤΜ της ΕΤΕ από τη Νέα Μηχανιώνα, προβαίνοντας στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις», αναφέρονταν στο διάβημα της «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» προς τον πρόεδρο της ΕΤΕ, το οποίο ευτυχώς έπιασε τόπο.

Διαβάστε σχετικά: http://farosthermaikou.blogspot.gr/2017/07/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.