Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Τι ενέργειες έγιναν για το μπιτσόμπαρο του Ποταμού;

Τι κτίσμα που..... επιδιορθώθηκε στον Ποταμό για να γίνει μπιτσόμπαρο
Επειδή για κάποια πράγματα, που είναι πολύ σοβαρά, δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε, περιμένουμε ακόμα από τη διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού αλλά και την Πολεοδομία Θέρμης, στην οποία υπάγεται ολόκληρη η ανατολική Θεσσαλονίκη να μας ενημερώσουν σε ποιες ενέργειες προέβησαν μετά τη διαπίστωση ότι το νέο, με αριθμό 4, Beach Bar που δημιουργήθηκε φέτος στον Ποταμό Επανομής, δεν διέθετε την αναγκαία άδεια κατασκευής ή ανέγερσης, αλλά ήταν εφοδιασμένο μόνο με έγκριση επισκευής προϋπάρχοντος κτίσματος.

Με την ευκαιρία πρέπει να επαναλάβουμε ότι αν δείχνουμε επιμονή στο θέμα αυτό, είναι όχι γιατί … εχθρευόμαστε την ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως έσπευσε πονηρά να μας κατηγορήσει η δημοτική αρχή, αλλά γιατί είμαστε φανατικοί υποστηρικτές της νομιμότητας και της τάξης. Καθώς θα πρέπει όλοι κάποτε να καταλάβουν ότι αυτή η χώρα, αυτός ο Δήμος, αυτή η περιοχή δεν είναι «μπάτε σκύλοι κι αλέστε», αλλά χρειάζεται σε όλα τα θέματα να τηρούνται οι νόμοι και η τάξη κι όχι η αταξία.  
Με την ευκαιρία παραθέτουμε κάποιες αποκαλυπτικές φωτογραφίες για το πως ήταν το περιβόητο «κτίσμα» δίπλα στο παρατηρητήριο του ναυαγοσώστη, στον Ποταμό, πως έγινε εκείνο το σημείο όταν από τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου παρασύρθηκε η αποθηκούλα στη θάλασσα και πως αυτό το κτίσμα… «επισκευάστηκε», μετά την απόφαση της διοίκησης του κ. Μαυρομάτη να επιτρέψει τη λειτουργία στο σημείο εκείνο και πέμπτου αναψυκτηρίου, δίπλα στα τέσσερα προϋπάρχοντα.
Η αποθηκούλα που ήταν δίπλα στο παρατηρητήριο του ναυαγοσώστη και η οποία υποτίθεται ότι ... επισκευάστηκε,
σύμφωνα με την Πολεοδομία, το Δήμο Θερμαϊκού και τον μηχανικό του εκμισθωτή, για να γίνει μπιτσόμπαρο
Αεροφωτογραφία του Ποταμού, που δείχνει τα άλλα Beach Bar και κενό το σημείο όπου στήθηκε το νέο μπιτσόμπαρο. Η
αεροφωτογραφία πρέπει να είναι πολύ πρόσφατη, καθώς δείχνει και το περίπτερο που στήθηκε στην είσοδο της παραλίας
Ο εργάτης στην κορυφή της τεράστιας κατασκευής ενώ.... "επισκευάζει" το υπάρχον κτίσμα!
Το έγγραφο της Πολεοδομίας με το οποίο μας ενημερώνει ότι δεν δόθηκε κάποια άδεια
Και φυσικά, το θέμα μετά από όλα αυτά, είναι σχετικά με το ποιος δουλεύει ποιόν με αυτή την ιστορία, αλλά και αν βρεθεί κάποιος να ζητήσει συγνώμη για όλη αυτή τη μεθόδευση.

Για περισσότερα σχετικά με το θέμα αυτό, διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.