Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Ένα μπιτσόμπαρο, μα τι μπιτσόμπαρο

Τρία μπόγια το ύψος. Άντε και ουρανοξύστη.....
Τι ακριβώς συμβαίνει με το νέο τερατούργημα που στήνεται στον Ποταμό Επανομής, το νέο δηλαδή μπιτσόμπαρο που φύτρωσε στο χώρο όπου ήταν παλαιότερα ο «πύργος» του ναυαγοσώστη; Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά, που ενισχύονται και από το γεγονός ότι η διοίκηση του Δήμου, αλλά και η πλειοψηφία του Τοπικού Συμβουλίου Επανομής για το θέμα αυτό «τηρούν σιγήν ιχθύος».

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε ο Επανομίτης Παναγιώτης Καβαρντίνας στη σελίδα της «Κίνησης Πολιτών Επανομής»:
«Θα ήθελα να μάθω πως η πολεοδομία έδωσε άδεια για να γίνει το νεο beach bar μεταξύ των "Ναυαγιο" και "Βeach Ηouse", με μεταλλικό υπόστεγο 6 μέτρων μπροστά στη θάλασσα (άκουσα, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι έχουν ρίξει και τσιμέντο στις βάσεις). Ρητορικό το ερώτημα φυσικά μιας και άδεια σίγουρα δεν υπάρχει.
Από ότι ξέρω η μόνη άδεια που υπάρχει είναι αυτή του νόμου 4178 για ανακατασκευή και νομιμοποίηση των προηγούμενων αυθαιρέτων, με τη διαφορά ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν προϋπήρχε τίποτα. Μακάρι να κάνω λάθος, αν και το αποτέλεσμα είναι αποκρουστικό», καταλήγει.
Επίσης, ο «Πολίτης της Επανομής» βάζει ένα τριπλό ερώτημα:
«Ποιοί είναι οι νέοι ιδιοκτήτες - με ποιές διαδικασίες δόθηκε και ποιά η σχέση του με ανθρώπους της διοίκησης. (ακούγεται για απευθείας ανάθεση σε ημέτερο - κοινώς γραμμάτιο)

Υ.Γ. ας μη διατυμπανίζει ο αντιδήμαρχος κ. Μήλιος ότι είναι αυτός που "κατάφερε να κάνει ένα ακόμα περίπτερο στον Ποταμό". Δε ξέρω κατά πόσο χρήζει ευσήμων αυτή η κίνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.