Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τι λένε οι κάτοικοι του Θερμαϊκού για την καθαριότητα

Ελπίζουμε τώρα που σταμάτησε η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τους συμβασιούχους και τα απορριμματοφόρα ξαναβγαίνουν επιτέλους στους δρόμους, να βελτιωθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια που έχει καταντήσει μάστιγα για το δήμο Θερμαϊκού. Ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε όχι τις τελευταίες ημέρες, αλλά υπάρχει εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια, αφότου η καθαριότητα του Δήμου παραδόθηκε στους εργολάβους.

Σταχυολογήσαμε από το διαδίκτυο μερικά από τα όσα έγραψαν αυτό το διάστημα κάποιοι από τους πολίτες του Θερμαϊκού για το μέγα θέμα της καθαριότητας:

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 ώρα 8:30 το πρωί, δήμος Θερμαϊκού, δημοτικό διαμέρισμα Αγίας Τριάδος.
Ξεκίνησε η καλοκαιρινή σεζόν και μαζί αρχίσαμε να εισπράττουμε τα εύσημα για τα χάλια μας από τους ξένους επισκέπτες που αποφάσισαν και φέτος να ξοδέψουν τα χρήματα τους ώστε να κάνουν διακοπές στην περιοχή μας.
Να κάνουμε τα παράπονα μας στους αρμόδιους ?θα μας πουν πάλι ότι δεν έχουμε πετρέλαιο ,δεν έχουμε υπαλλήλους ,κάποιος δεν προνόησε να υπάρχουν χρήματα σε κάποιο κωδικό ώστε να κινηθούν τα οχήματα κ.τ.λ
Σε κάποιο κράτος που οι τοπικοί άρχοντες θα τιμούσαν την ιστορία των προγόνων τους και είχαν στο λεξιλόγιο τους την λέξη ευθιξία θα είχαν από χθες παραιτηθεί ζητώντας ένα τεράστιο συγγνώμη από αυτούς που καθημερινά καταθέτουν χρήμα και κόπο ώστε να κρατήσουν ψηλά αυτό το προϊόν που μας ζει όλους σε αυτά τα δύσκολα χρόνια και λέγεται ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

George  · 
Κάθε 100 μέτρα έχει βουνα με σκουπίδια! Αναπνεουμε μόλυνση και θάνατο! Μπορεί κανείς να το καταλάβει αυτό? Που ζούμε? Πόσο κατεστραμενη είναι αυτή η χώρα τελικά? Θα πρέπει να μας φάνε τα ποντίκια? Βγήκατε το βράδυ μετά τις 3 τα ξημερώματα να δείτε τον στρατό με τα ποντίκια που μαζεύονται στα σκουπίδια? Υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από κάποιον φορέα? Ή όταν έχουν απεργία τα απορριμματοφορα απλά μολυνονται οι πολίτες! Μόνο χαρατσια και φόρους? Που είναι τα ανθρώπινα πολιτικά δικαιώματα του πολίτη? Ξέρετε ότι με μια μήνυση κατά παντός υπεύθυνου για σοβαρά θέματα υγείας που προκαλεί η κατάσταση αυτή, και την αναπνευστικη δηλητηριαση θα βρει μεγάλο μπελά ο Δήμος και θα αποζημιώσει κατά οικογένεια πληθυσμιακα? Έλεος πια!!

 Apostolos · 
Έτσι για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι ο δημος μας ειναι για το αναθεμα .... εμενα κυριε Μαυροματη με κανατε να μην ξαναβγαλω αδεια για τον παγκο μου γιατι εκει που μας εχετε δε περναει ουτε μυγα χώρια οτι αυξησατε τα δημοτικα τέλη... η αγια τριάδα εχει πεθάνει και οπως βλέπω αν δεν κάνετε κατι συντομα θα ακολουθήσουν και η παραλιακή αλλα και τα αλλα χωρια.. καλα μηχανιώνα δεν το συζητώ γινεται σταδιακά χωριο φάντασμα.. ευχαριστούμε και εις ανωτερα .. τοσα χρόνια δημαρχος κάνατε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ

Rodoula · 
Σε μια χώρα που οι πολιτικοί επι μόνιμου βάσεις χαρακτηρίζουν τον τουρισμό "βαριά βιομηχανία" δεν φροντίζουμε τα αυτονόητα, δηλαδή τις υποδομές!
Οποιαδήποτε τουριστική μονάδα, μεγάλη η μικρή, μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό παράδεισο αλλά αυτό δεν είναι αρκετό όταν η συντεταγμένη πολιτεία δεν φροντίζει τα αυτονόητα.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θερμαϊκού -υποθέτω και άλλου-συχνά είναι απέραντοι σκουπιδότοποι, όπως αυτές τις μέρες.

Valentina · 
καλημερα θα ηθελα να ρωτησω κατι για την δημοσια καθαριοτητα στους Νεους Επιβατες και κυριως σε μερη οπου υπαρχουν γυρω σχολεια κ κιοσκια στα σκαλακια στο συγκεκριμενο κιοσκι εκεινο πρεπει να το επισκευασουν να το κανουν καπωσ να μπορει να κατσει ανετα να ξεκουραζεται οποιοςδηποτε σαν κατσει καποιοσ εκει πεφτουν και πολλεσ ψαλιδες και τα χορτα υποτιθεται οτι τα κοψανε εκει οσεσ φορεσ ειδα να κοβουνε μονο ενα μεροσ κι οχι σωστα τα αφηνουνε παντα ατελεσ τι θα γινει θα τα κοψουνε τα χορτα εκει αλλιως θα μας φανε τα φιδια εκει περα και εχουνε μαζευτει πολλα σκυλια αδεσποτα που τρομαζουν τον κοσμο που περναει ,ας ανει κατι ο δημος εκει για το θεμα αυτο να το επιλυσουν ,σας ευχαριστω πολυ .


ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ;;;;;;;;;;ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΎ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.