Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Απίστευτα πράγματα στην Περαία, με το Ιπποφορβείο να ονομάζεται τώρα... "πολυχώρος αναψυκτηρίου" !

Τα αλογάκια του Ιπποφορβείου θα δροσίζονται στο.. αναψυκτήριο
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο τοπικό συμβούλιο Περαίας, με τον χώρο έκτασης 12 στρεμμάτων, στο αγρόκτημα 1158, στην περιοχή Τσαίρια, που βάλθηκαν κάποιοι στο δήμο Θερμαϊκού να παραχωρήσουν σε ιδιώτες και μάλιστα εντελώς δωρεάν, για χρονική διάρκεια δέκα χρόνων! Και πολύ θα θέλαμε να πληροφορηθούμε εάν η δημοτική αρχή είναι ενήμερη για τις μεθοδεύσεις αυτές της προέδρου της τοπικής κοινότητας Περαίας.

Αρχικά, προσπάθησε να το περάσει αυτό πριν από ένα δίμηνο, στα μέσα Απριλίου, ως παραχώρηση σε κάποιο νεοδημιούργητο, αγνώστου προελεύσεως και δραστηριότητος «Ιππικό Όμιλο Θερμαϊκού», για τη δημιουργία… Ιπποφορβείου. Και όταν είδε ότι όχι μόνο δεν πέρασε εκείνη η προσπάθεια, χάρη στη σθεναρή αντίδραση της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», αλλά υπήρξε και κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, τότε απέσυρε την πρόταση, τη μακιγιάρισε και την επαναφέρει αύριο Παρασκευή στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Περαίας, ως παραχώρηση του ίδιου χώρου, στο αγρόκτημα 1158, για τη δημιουργία, τη φορά αυτή…. «Πολυχώρου αναψυκτηρίου», όπως αναφέρει στην πρόσκλησή της η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας, Σουλτάνα Κάλφα.
Έτσι, αν περάσει η εισήγηση της προέδρου, τα αλογάκια του Ιπποφορβείου, θα μπορούν να έχουν δίπλα τους και …. «Πολυχώρο αναψυκτηρίου» για να δροσίζονται όταν διψάσουν!
Όπως συγκεκριμένα αναφέρει η πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου στις 7 μ.μ. την Παρασκευή 9 Ιουνίου, το τρίτο κατά σειρά θέμα που θα συζητηθεί είναι: «Έγκριση εκμίσθωσης Πολυχώρου αναψυκτηρίου σε τμήμα του αγροτικού 1158α του αγροκτήματος Περαίας».  
Περιττό να πούμε βέβαια ότι και για το θέμα αυτό, όπως και για τα άλλα θέματα που συζητούνται στο τοπικό συμβούλιο Περαίας, η πρόεδρός του απαξίωσε για μία ακόμη φορά να αποστείλει στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου τη σχετική εισήγηση για το θέμα, ώστε να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει, περί τίνος πρόκειται και να μην ψηφίσουν υπό πλήρη άγνοια.
Διαβάστε σχετικά με το ζήτημα αυτό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.