Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Προσλήψεις προσωπικού σε Δήμους και φορείς της Θεσσαλονίκης

Προσλήψεις προσωπικού «τρέχουν» σε Δήμους και νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και ήδη άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Οι προσλήψεις που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα έχουν ως εξής:

-Νοσοκομείο Παπανικολάου: Ανακοινώθηκε η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα έξι (76) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», που εδρεύει στην Εξοχή του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη του Νομού Θεσσαλονίκης.

-Δήμος Καλαμαριάς: Ο δήμος Καλαμαριάς ανακοινώνει την πρόσληψη ενός ΤΕ Νοσηλευτών/τριών, 6 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας και ενός ΔΕ Οδηγού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα δύο μηνών.
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/07 (Κώδικας Δημοτ. & Κοινοτ. υπαλλήλων), να είναι υγιείς & αρτιμελείς και να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν έντυπη αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 10 ημερών από την ανάρτηση της παρούσας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου (Αγίου Νικολάου & Μικρουλέα γωνία).

-Δήμος Θέρμης: O δήμος Θέρμης ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά 7 ατόµων, για την υλοποίηση των Πράξεων “Κέντρο Κοινότητας ∆ήµου Θέρµης” και “∆οµή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρµακείο ∆ήµος Θέρµης”. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι 4 Κοινωνικοί Λειτουργοί, 1 Ψυχολόγος, 1 Διοικητικό Προσωπικό και 1 Φαρμακοποιός.


Νοσοκομείο Παπανικολάου: Δημοσιεύτηκε προκήρυξη για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δυο (22) ατόμων προσωπικού φύλαξης, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», που εδρεύει στην Εξοχή, και Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» – Ψ.Ν.Θ. (Οργανική Μονάδα ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης» με έδρα τη Σταυρούπολη του Δήμου Παύλου Μελά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.