Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Οι πολίτες του Θερμαϊκού σχολιάζουν....

Δεν ρίχτηκε αλάτι ούτε μπροστά στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου
Οργή στους δημότες του Θερμαϊκού για την απερίγραπτη  κατάσταση που βιώνουν ο τελευταίο διήμερο στην περιοχή, μετά τις χιονοπτώσεις. Δημοσιεύουμε στη συνέχεια ένα μικρό απάνθισμα σχολίων συμπολιτών μας στο facebook για τα προβλήματα που για 2η ημέρα υπάρχουν στο Δήμο Θερμαϊκού, τον οποίο η κακοκαιρία βρήκε .. «ανοχύρωτη πόλη», παρά τις προειδοποιήσεις, μέρες πριν των μετεωρολόγων για τον χιονιά που ερχόταν.

Γιώργος Μαυρομάτης
Δύο ώρες χιονόπτωσης έφεραν τρία εκατοστά ύψος χιονιού .... ήταν αρκετό για να παραλύσει όλος ο νομός ... η περιφέρεια και οι δήμοι στον κόσμο τους ... δεν έπεσε ούτε κόκκος αλάτι ... και μετά μου λέτε ότι το μέγεθος μετράει ... τρίχες !!!

Ομηρος Κεπαπτσόγλου ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ..ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..

Ersi Fotopoulou ..Συγχαρητήρια στόν δήμαρχο Πυλαίας - Πανοράματος -Χορτιάτη Ι.Καιτεζίδη πού μέ 4 τουλάχιστον βαθμούς κάτω από τήν Θεσσαλονίκη κράτησε τούς δήμους του σέ αξιοπρεπέστατο επίπεδο.

Nick Theodorakis Χειμερια Ναρκη ..... ΑΙΣΧΟΣ......

Τανια χορευταρου ΠΕΝΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΕΡΙΞΕ Κ Η ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ...Κ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ,,,,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙ Κ ΑΛΛΟ!!!

Yiannis Tsakmakas  Δεν θα πω και καμιά εξυπνάδα, παρά μόνο πως όταν χιονίζει στον δήμο μας, ξεκινάς και σταματάς, αλάτια και θάλασσα στην πασίγνωστη στροφή -ανηφόρα της Αγίας Τριάδας, το πιο επικίνδυνο σημείο όλου του δήμου για να κλείσει από τον παγετό...

Fanis Tellos Ήθελα να πάω Θεσσαλονίκη από Επανομή επειδή είχα δουλειά αλλά δε μπόρεσα επειδή ήταν μπλοκαρισμενος ο δρόμος...μετά ξεχυθηκαμε στους δρόμους απ τη χαρά του χιονιού αλλά μας τα χάλασε ο βοθρος που έριχνε ένα μαύρο νερό...😂 Φοβερή η μέριμνα του Δήμου.

George Eleftheriadis Για τον γάιδαρο Καβάλα είναι όλοι τους! Ποια νομαρχία και πράσινα άλογα μια αλατιερα και αυτή χαλασμενη! Σε μια χαλασμενη χώρα!

Eva Sakka Μέχρι και τις 17:25 όπου έφυγε λεωφορείο από το ΙΚΕΑ με αλυσίδες συγκοινωνία δεν υπήρχε καθώς είχαν κολλήσει 2 λεωφορεία στην ανηφόρα του Πλαγιαρίου...Τα λεωφορεία είναι περιορισμένα ΠΑΝΤΟΥ το ίδιο θα ισχύει και αύριο ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....Όσο για τις μετακινήσεις μας καλό θα είναι να περιορίσουν στο ελάχιστο γιατί ο κρατικός μηχανισμός για άλλη μια φορά δεν έκανε τα απαραίτητα ΠΑΝΤΟΥ.

Chris Ivanovits Απροσπέλαστοι από τα οχήματα έγιναν οι περισσότεροι δρόμοι στον Θερμαϊκό μετά από την ολιγόωρη χιονόπτωση που σημειώθηκε από τις πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι. Αποκλεισμένος κάπου στα "ορεινά" της Αγίας Τριάδας σταχυολογώ καταγγελίες φίλων για παντελή απουσία οποιασδήποτε ουσιαστικής παρέμβασης για το άνοιγμα δρόμων που φαίνεται πως γίναν αδιάβατοι με ελάχιστο χιόνι λόγω του παγετού...

ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΙΩΤΗ Όχι που ήταν πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα (χιόνια), που εδώ και μέρες μας προειδοποιούν, με τα αποθηκευμένα αλάτια τους. Αίσχος και ντροπή τους. Εκατοντάδες πολίτες μεταξύ των οποίων και γω εγκλωβιστήκαμε στους δρόμους γυρνώντας από τη δουλειά μας και παρατώντας τα αυτοκίνητα μας όπου βρούμε. Και έρχεται και νύχτα με παγετό αλίμονό μας. Να σας ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!!

Mania Tsogali Πόσο γελοίος γίνεται κάποιος όταν διατυμπανίζει κάτι που είναι άχρηστος να κάνει!

Wagelis Komninos  ΞΑΝΑΧΙΟΝΙΖΕΙ !!!!!! ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΑ 6 ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ !!!!!!!!!!! ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ !!!!!!!!!!

Liba Angelidu Πανετοιμοι !!!? Χαχαχααααααα

Δεσποινα Μητροπουλου Λιαν Απαράδεκτοι σε ΟΛΑ τους!!!!!!!

Νίκος Βοϊδοφρύδης Παρασκευαϊδης εριξε το βοθρατζιδικο , θαλασσινο νερό και το πάγωνε κατευθείαν και έκανα πατινάζ από πίσω του ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ...

Βασιλικη Τσιακμακη Μου αρεσει που ο δημος θερμαικου ηταν ετοιμος για τον καιρο. Που ειναι τα κοντενιερ και το αλατι?

Nikos Parasxou Δυστυχώς για πολλοστή φορά ανέτοιμος ο κρατικός μηχανισμός.Απούσα η Δημοτική Αρχή.Πολιτική προστασία σε πλήρη αδράνεια.Επιτέλους ρίξτε αλάτι μήπως και αποφύγουμε κανένα τραυματισμό-κανένα τροχαίο κανένα αποκλεισμό ανθρώπου σπίτι του.Η έλλειψη αντανακλαστικών και επικοινωνίας μεταξύ των υπηρεσιών δυστυχώς φέρνει τα ανάλογα δυσμενή για τον συνδημότη μας αποτελέσματα!!!! 
Elisavet Kalfa ...Σχολασα δυο παρα κι εφτασα σπιτι μου μετα κοπων και βασανων στις πεντε παρα...εχω τοσα για τα οποια αναρωτιεμαι και μια φανταζομαι ειναι η απαντηση......χωλαίνει ο κρατικος(ποιος???) μηχανισμος

Anna Antoniou αισχος.παντα παραπεταμενοι.

Panos Kiki Αλάτι θα πέσει σε κανένα δρόμο ή να φέρουμε τις αλατιερες από το σπίτι μας!!
Cristina Parastatidou Οδός Ξενίου ΔιοςΟ δρόμος δεν ξεχωρίζει από την νησίδα στη μέση .Μήπως θεωρείται δευτερεύουσας σημασίας και παραμένει ξεχασμένος;; Γιατί αν συμβεί ένα ατύχημα σε κάποιον ανυποψίαστο, θα είναι, πάλι, δευτερεύουσας σημασίας;;

Η Georgia Tsaliki  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΑΚΟΥΕΙ..... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ....

Τασος Ζευκοπουλος Σε πληρη ετοιμοτητα ο Δημος Θερμαικου, μας διαβεβαιωνε ο Δημαρχος δια των φερεφωνων του που εχουν αναλαβει το Γραφειο Τυπου! Άπαντες οι μεγαλοσχημοι εξαφανισμενοι,οι οικισμοι Ανω Περαιας,Ανω Ν.Επιβατων και Ανω Αγιας Τριαδας το εχουν διαπιστωσει ιδιοις ομμασι ,καθως η προσβαση στις κατοικιες τους ειναι ηδη απαγορευτικη!
μια υδροφορα,μια αλατιερα,πουθενα.

Πασχαλάκης Χρήστος Οδός Λογοθέτου ... Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως...ευτυχώς σταμάτησε να χιονίζει !!! Προσθέτω ότι ο δρόμος είναι ανηφορικος/κατηφορικος και με "ς" στη μέση του.....Για να δούμε Πότε θα καθαριστεί και αν ριχτεί αλάτι !!!
 
 Dimitris Timpanidis https://www.facebook.com/rsrc.php/v3/yB/r/6SD7Id_tQxB.png Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το team του Δήμου Θερμαϊκού που καθάρισε τον δρόμο από αεροδρόμιο προς Περαία και δεν έθεσε σε κίνδυνο τους συμπολίτες του που ούτε καν με αλυσίδες μπορούν να τον περάσουν αν και ενημερώθηκαν για την κακοκαιρία τελευταία στιγμή !!!!!!
 
Stelios Stelios Πάλι ο δήμαρχος μας άφησε χωρίς ρεύμα και πάλι στους μείον 6 βαθμούς

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.