Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Θερμαϊκού: Προβλήματα στην αποκομιδή απορριμμάτων

Έκκληση στους δημότες του Θερμαϊκού να αποφεύγουν την απόρριψη σκουπιδιών στους κάδους αυτές τις μέρες της παγωνιάς, απηύθυνε η αντιδημαρχία καθαριότητας, καθώς όπως αναφέρει, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης αλλά και τα οχήματα καθαριότητας του Δήμου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού καταβάλλει   κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκομιδή των απορριμμάτων και κατά τις ημέρες του παγετού. Όμως, εξαιτίας των υπερβολικά χαμηλών θερμοκρασιών  που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες και του παγετού, έχουν  προκύψει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα τόσο στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης, όσο και στα οχήματα καθαριότητας, γεγονός που έχει δυσχεράνει την ομαλή μεταφορά των απορριμμάτων.  
Για τους λόγους αυτούς, παρακαλούνται οι συνδημότες μας, τους οποίους εκ των προτέρων ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία τους:
   1.- Να μην αφήνουν τα σκουπίδια στους κάδους τις ημέρες αυτές, για να αποτρέψουμε φαινόμενα υπερχείλισης και διασκορπισμού τους και να διατηρήσουμε καθαρή και αξιοπρεπή την εικόνα του Δήμου μας, κατά το δύσκολο αυτό διάστημα.

   2.- Όσοι χρησιμοποιούν τζάκια, να αποφεύγουν να μεταφέρουν στάχτες στα απορρίμματα, χωρίς προηγουμένως να έχουν σβήσει τελείως τα υπολείμματα της καύσης των ξύλων, διότι προκαλούνται ζημίες τόσο στους κάδους όσο και στα απορριμματοφόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.