Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Θεοφάνια με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες

Θεοφάνια με χιόνια, προβλέπει η ΕΜΥ, καθώς από την Παρασκευή επιστρέφει ο χιονιάς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, κυρίως στην κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, μαζί με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς στην περιοχή του Θερμαϊκού το θερμόμετρο θα κατέβει ακόμη και στους -7 βαθμούς Κελσίου.


Ο καιρός θα χαλάσει από την Πέμπτη το απόγευμα. Μέχρι και το μεσημέρι εκείνης της ημέρας ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος και ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμα και τους 14 βαθμούς.
Από το απόγευμα της Πέμπτης όμως το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει με ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες. Ο χιονιάς θα ξεκινήσει από την βόρεια Ελλάδα και σταδιακά θα επεκταθεί έως τις πεδινές περιοχές, ενώ δεν αποκλείεται το βράδυ της Παρασκευής να χιονίσει ακόμα και στην Αττική.

Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Ειδικότερα οι μετεωρολόγοι βλέπουν νέες χιονοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή, ενώ ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος λέει ότι: «Αν έρθει έτσι όπως φαίνεται, ίσως το στρώσει και στο Σούνιο! Πρώτα βέβαια θα «θάψει» πολλές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.