Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ανασκόπηση των γεγονότων της χρονιάς στο Δήμο Θερμαϊκού

B' ΤΡΙΜΗΝΟ: Απρίλιος-Μάϊος-Ιούνιος 2016
Δημοσιεύουμε στη συνέχεια το δεύτερο μέρος της ανασκόπησής μας με τα σημαντικότερα γεγονότα των όσων διαδραματίσθηκαν στο δήμο Θερμαϊκού στη διάρκεια του περασμένου χρόνου. Κυρίαρχο συμβάν του τριμήνου Απρίλιος-Ιούνιος 2016, ήταν το περιβαλλοντικά έγκλημα στον Ποταμό Επανομής με την εισβολή δημοτικών  οχημάτων και μηχανημάτων.
Αναλυτικά τα γεγονότα: 
Απρίλιος
1 Απριλίου: Η «Συμπολιτεία» με ανακοίνωσή της εγκαλεί τη διοίκηση Μαυρομάτη για συκοφαντική επίθεση κατά των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, μετά τις καταγγελίες για φίμωσή τους από τη διοίκηση του Δήμου.
2 Απριλίου: «Ευτυχώς που φύγαμε και γλυτώσαμε», λέει για τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης.
2 Απριλίου: Αποκαλύπτεται ότι η ΔΕΥΑΘ προχώρησε στην απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη της καταμέτρησης των υδρομέτρων για Επανομή και Μηχανιώνα αντί του ποσού των 14.000 για την κάθε περιοχή και συνολικά 28.000 ευρώ.
3 Απριλίου: Παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού να γνωματεύσει αρνητικά για τη δημιουργία μόνιμων πλωτών αγκυροβολίων σε Επανομή και Αγγελοχώρι, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προχωράει στην κατασκευή τους.
4 Απριλίου: Με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θερμαϊκού καλεί τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στις ρατσιστικές φωνές κατά των προσφύγων.
4 Απριλίου: Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Στρατής Πλωμαρίτης ανακοινώνει ότι τοποθετήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Ν.Μηχανιώνας παιδίατρος και οδοντίατρος.
5 Απριλίου: Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, συνοδευόμενος από το δήμαρχο Θερμαϊκού επισκέπτεται τρεις χώρους (Τσαΐρια, κάμπινγκ Επανομής και κατασκηνώσεις Απόδημου Ελληνισμού) που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για φιλοξενία προσφύγων.
5 Απριλίου: Τα κρασιά του Κτήματος Γεροβασιλείου, έλαβαν 3 Ειδικές Διακρίσεις, 12 Χρυσά και 9 Ασημένια Μετάλλια σε Ελλάδα και εξωτερικό.
6 Απριλίου: Δεύτερη διανομή τροφίμων σε 1.262 πολίτες του δήμου Θερμαϊκού, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ).
8 Απριλίου: Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» με ερώτησή της επισημαίνει ότι έμεινε στα χαρτιά μία ακόμη εξαγγελία της διοίκησης Μαυρομάτη, για τη δημιουργία δικτύου Wi-Fi  Hotspots σε 29 σημεία του Δήμου.
9 Απριλίου: Η δημοτική αρχή του κ. Μαυρομάτη βγάζει στο «σφυρί» και την πλαζ «Άκτιον» στην Αγία Τριάδα, παρά την προτροπή της «Συμπολιτείας» να γίνει εκμετάλλευσή της από τον Δήμο.
11 Απριλίου:  Την εξοργιστική αδιαφορία της διοίκησης του δήμου Θερμαϊκού στο φαινόμενο της προσάμμωσης του λιμανιού της Νέας Μηχανιώνας, επισημαίνει η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» σε ερώτησή της.
11 Απριλίου:  Το Σωματείο Καταστηματαρχών Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Δήμου Θερμαϊκού, δηλώνει ότι οι επαγγελματίες της περιοχής δεν είναι αντίθετοι με την έλευση προσφύγων, αλλά ζητάει η εγκατάστασή τους να γίνει σε εκτάσεις που δεν θα επηρεάσουν την τουριστική ανάπτυξη.
12 Απριλίου: Από τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται οι παραλίες του νομού στις οποίες επιτρέπεται η κολύμβηση, μεταξύ αυτών και οι ακτές του Θερμαϊκού.
14 Απριλίου: Σε ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς καταφεύγουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», για να καταγγείλουν τη συστηματική φίμωσή τους στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού.
15 Απριλίου: Υπό το βάρος των καταγγελιών της «Συμπολιτείας» ο δήμαρχος Ι.Μαυρομάτης καταφεύγει σε προβοκάτσια και… ανακαλύπτει δήθεν «αναντιστοιχία ανάμεσα στον επικεφαλής και τα μέλη της παράταξης».
16 Απριλίου: Χωρίς νερό έμεινε επί ώρες η Νέα Μηχανιώνα
18 Απριλίου: «Πάρτι» κάνουν τα κουνούπια στην ανατολική Θεσσαλονίκη, λόγω της πρόωρης ζέστης αλλά και των καθυστερήσεων στην έναρξη των ψεκασμών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
19 Απριλίου: Με ομόφωνη απόφασή της η 19μελής Συντονιστική Επιτροπής της «Συμπολιτείας» δίνει αποστομωτική απάντηση στην προβοκάτσια Μαυρομάτη περί «αναντιστοιχίας».
19 Απριλίου: Πέντε περιβαλλοντικές οργανώσεις εκφράζουν την αντίθεσή τους σχετικά με την ενδεχόμενη φιλοξενία προσφύγων στα Τσαϊρια της Περαίας, τόσο για ανθρωπιστικούς όσο και για περιβαλλοντικούς λόγους.
20 Απριλίου: Με ερώτησή της η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» ζητά εξηγήσεις και  ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου για τα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ και του Δήμου σχετικά με τα κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας και της Επανομής, τα Τσαϊρια και το Αγγελοχώρι.
20 Aπριλίου: Αποκαλύπτεται  περιβαλλοντολογικό έγκλημα στον Ποταμό Επανομής με παράνομη αμμοληψία από την προστατευμένη περιοχή Νatura-2000, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα ιδιοκτήτη μπιτσόμπαρου της περιοχής.
23 Απριλίου: Ερώτηση της «Συμπολιτείας» για τον Ποταμό. Όπως προκύπτει από φωτογραφίες, η παράνομη αμμοληψία έγινε από μηχανήματα και οχήματα του δήμου Θερμαϊκού.
26 Απριλίου: Νέα διοίκηση στο Σύνδεσμο Επαγγελματιών Μηχανιώνας. Πρόεδρος Θάνος Γιαννικόπουλος, Γραμματέας Χάρης Πορίδης.
27 Απριλίου: Εξοργίζει ο ισχυρισμός της δημοτικής αρχής ότι δεν υπήρξε παράνομη αμμοληψία στον Ποταμό, αλλά.. απομάκρυνση μπάζων! «Τα αστεία επιχειρήματα δεν θα σώσουν τους υπεύθυνους για την παράνομη αμμοληψία στον Ποταμό», τονίζει η Συμπολιτεία.
28 Απριλίου: Τοπικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι  ξεφτιλίστηκε η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού στην υπόθεση με το περιβαλλοντικό έγκλημα στον Ποταμό.
29 Απριλίου: Τρία «Τραπέζια Αγάπης» για τους ωφελούμενους των κοινωνικών προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας» διοργανώνει αμέσως μετά το Πάσχα ο Δήμος Θερμαϊκού
30 Απριλίου: Έντονη διαμαρτυρία της «Συμπολιτείας» για την άδεια που παραχωρεί η διοίκηση Μαυρομάτη σε ιδιοκτήτη καφετέριας για να στηθεί «ξύλινη εξέδρα» στο παρκάκι της Επανομής

Μάϊος

5 και 6 Μαίου: Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Θερμαϊκού και των άλλων δημοτικών κτηρίων από τους εργαζόμενους του Δήμου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό. 
6 Μαίου: Έγγραφο-φωτιά κατά της διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού από την  Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία προς την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και άλλες δέκα δημόσιες υπηρεσίες για να καταγγείλει το ρεσιτάλ αυθαιρεσιών που συντελέστηκε στον Ποταμό. 
7 Μαίου: Αρχίζουν στην Επανομή τα 29α Αργύρια
8 Μαίου: Προσφυγή στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης από τη «Συμπολιτεία» που ζητά να διερευνηθεί η «εισβολή» μηχανημάτων και οχημάτων του Δήμου Θερμαϊκού στον υδροβιότοπο του Ποταμού. 
9 Μαίου: Εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η  ανέγερση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας.

10 Μαίου: Παράνομη, θεωρεί το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης την  εκχέρσωση και ισοπέδωση από το Δήμο έκτασης μέσα στην προστατευόμενη περιοχή Natura-2000, για να δημιουργηθεί χώρος πάρκινγκ και στέλνει την υπόθεση στον Εισαγγελέα.

10 Μαίου: Την αντίθεσή της εκφράζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θερμαϊκού στα παζάρια του Δήμου Θερμαϊκού με το ΤΑΙΠΕΔ.

11 Μαίου: O Περιφερειακός Σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος, κατέθεσε ερώτηση προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τις παράνομες αμμοληψίες και την εκχέρσωση έκτασης στον Ποταμό Επανομής. 
11 Μαίου: Ανακοινώνεται ότι θα δημιουργηθούν 230 νέες θέσεις εργασίας στο δήμο Θερμαϊκού, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας του υπουργείου Εργασίας.
13 Μαίου: Ο Δημόσιος Κατήγορος του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης υπέβαλε στην Εισαγγελία μηνυτήρια αναφορά για την παράνομη αμμοληψία και την παράνομη εκχέρσωση έγινε μέσα στον υδροβιότοπο του Ποταμού.
14 Μαίου: Εκδήλωση στο αμφιθέατρο Πεύκα για τα 93 χρόνια από τη δημιουργία της Νέας Μηχανιώνας.
14 Μαίου: Παρουσίαση από τον Αντώνη Ματζάρη του βιβλίου του «Ο νονός μου ο Καλόγερος» και του υπό έκδοση «Χαμένες γενιές χαμένες αγάπες», στο πλαίσιο  της 13ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου.
15 Μαίου: Σκηνές από τη θεατρική παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, ανεβάζει στο θέατρο ΚΑΠΠΑ-2000, το 1ο Γυμνάσιο Περαίας.
18 Μαίου: Έντονη αντίδραση της «Συμπολιτείας» στον αποκλεισμό του δήμου Θερμαϊκού από το «Πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
18 Μαίου: «Κεραμίδα» στο Δήμο Θερμαϊκού από τη Ζ΄ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, καθώς του ζητάει να καταβάλει το ποσό των 1.460.000 ευρώ για οφειλές προς το Δημόσιο που είχαν προκύψει από την Κοινωφελή Επιχείρηση του πρώην Δήμου Επανομής.
19 Μαίου: Οι επαγγελματιες της Επανομής πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Θέατρο, καθώς κατάντησαν μάστιγα, οι διαρρήξεις καταστημάτων και σπιτιών στην περιοχή. Όπως αναφέρουν, σε διάστημα λίγων ημερών οι κακοποιοί διέρρηξαν πάνω από 10 καταστήματα.
21 Μαίου: Νεροποντή που πέφτει τα ξημερώματα στην περιοχή, αποδεικνύει ότι ο δήμος Θερμαϊκού είναι «ανοχύρωτη πόλη» στα πλημμυρικά φαινόμενα και τη μανία της φύσης.
22 Μαίου: Eκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων  πραγματοποιούνται στο Δήμο Θερμαϊκού. 
23 Μαίου: Εκδήλωση για τον αγροτουρισμό πραγματοποιεί στο αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ 2000, στην Περαία, ο δήμος Θερμαϊκού.

25 Μαίου: Ανακοινώνονται από τον ΟΑΕΔ οι ειδικότητες μακροχρόνια ανέργων που θα προσληφθούν σε 5 δήμους της περιοχής Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και 124 σε πρώτη φάση στο δήμο Θερμαϊκού.

26 Μαίου: Ερώτηση της «Συμπολιτείας» για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η δημοτική πλαζ της Νέας Μηχανιώνας αλλά και την ανάγκη εκτέλεσης έργων για τη βελτίωσή της.

28 Μαίου: Ξεκινούν δρομολόγια από τον «Κωνσταντή». Η εξαγγελία του πλοιοκτήτη αλλά και του δημάρχου Θερμαϊκού ότι στις στάσεις θα συμπεριληφθεί και η Αγία Τριάδα, μένει στα χαρτιά.

28 και 29 Μαίου: Πραγματοποιείται στο ΚΑΠΠΑ 2000 το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θερμαϊκού, μια μεγάλη διήμερη γιορτή χορωδιακής μουσικής. 

29 Μαίου: Όπως καταγγέλει το σωματείο ιχθυεμπόρων Θεσσαλονίκης, έχουν οκτώ χρόνια να γίνουν έλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας, όπου δεν υπάρχει κτηνίατρος όλες τις μέρες λειτουργίας της.

31 Μαίου: Ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, επισκέπτεται τη Νέα Μηχανιώνα για την τελετή εγκαινίων των ανακαινισμένων κτιριακών εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν) Μακεδονίας.

  
Ιούνιος
1 Ιουνίου: Το πολύπαθο θέμα της ίδρυσης και λειτουργίας Γυμνασίου στο Μεσημέρι, επαναφέρει ο δήμος Θερμαϊκού, ενάμισι χρόνο μετά από ανάλογη σχετική ομόφωνη απόφαση που είχε λάβει το Δ.Σ.
1 Ιουνίου: Στην τρίτη διανομή τροφίμων προχωρά ο Δήμος Θερμαϊκού στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ).
2 Ιουνίου: Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» επισημαίνει τη σοβαρή μείωση του όγκου σκουπιδιών, στο δήμο Θερμαϊκού που θα μπορούσε να προκύψει από την πιλοτική διανομή στους δημότες κάδων κομποστοποίησης.
4 Ιουνίου: To παράρτημα Επανομής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θερμαϊκού  οργανώνει τις «καλοκαιρινές πηλο-δημιουργίες» για παιδιά Δημοτικού Σχολείου.
6 Ιουνίου: Με αφορμή την καταστροφή στον Ποταμό, οι Οικολόγοι σημειώνουν ότι ο υδροβιότοπος της Επανομής λειτουργεί ως καταφύγιο αποδημητικών πτηνών ενώ τα φυτά που φύονται στις αμμοθίνες συγκρατούν με τις ρίζες τους το λιγοστό έδαφος που υπάρχει.
7 Ιουνίου: Ολοκληρώθηκαν στο «Καψάλας Τέννις Club» οι αγώνες του 2ου Τουρνουά Τένις των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Θερμαϊκού, στο οποίο έπαιξαν Τένις πάνω από 50 παιδιά του δήμου.
7 Ιουνίου: Η δημοτική σύμβουλος Ντίνα Μώραλη αποκαλύπτει ότι ο ΣΜΑ Μηχανιώνας λειτουργεί ως παράνομη χωματερή, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του δημάρχου Θερμαϊκού.
8 Ιουνίου: Τον βίο… αβίωτο, κάνουν τα κουνούπια στους κατοίκους του δήμου Θερμαϊκού λόγω και των δύο υδροβιότοπων του Αγγελοχωρίου και της Επανομής, όπου αναπαράγονται με καταπληκτική ταχύτητα.
10 Ιουνίου:  Συναυλία- αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη οργανώνει το ΔΗΠΠΑΚΥΘ  στην παραλία των Νέων Επιβατών με τίτλο «πάμε Τσάρκα πέρα στο Μπαχτσέ Τσιφλίκι».
13 Ιουνίου: Παραιτείται από αντιδήμαρχος καθαριότητας  το στέλεχος της παράταξης Μαυρομάτη, Νίκος Μπουγιούκας-Τσουρούς, λόγω παρεμβάσεων στο έργο του.
14 Ιουνίου: Υπαινιγμούς για την αδιαφορία των κοντινών προς τη Θεσσαλονίκη δήμων, στο θέμα της προσέλκυσης τουριστών και επισκεπτών στις παραλίες τους, διατυπώνουν ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης
15 Ιουνίου: Επιτέλους ανακοινώνονται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  ψεκασμοί και δειγματοληψίες για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε διάφορες περιοχές του δήμου Θερμαϊκού.
18 Ιουνίου: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επανομής μεγάλη μουσική βραδιά στην παραλία της Επανομής, η με τίτλο «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω».
22 Ιουνίου: Παρά τα ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου, δεν αποφεύχθηκε τελικά ο υποβιβασμός του δημοτικού σχολείου της Αγίας Τριάδας, το οποίο από δεκαθέσιο  που ήταν, έγινε εξαθέσιο, που σημαίνει ότι πλέον θα λειτουργεί με τέσσερις λιγότερους δασκάλους.
22 Ιουνίου: Όπως ανέφεραν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΘ,  στον αποχετευτικό αγωγό της Επανομής έγιναν λιγότερες από 150 συνδέσεις, αν και πέρασε ένας και πλέον χρόνο από την έναρξη λειτουργίας του. 
23 Ιουνίου:  Το έθιμο του Άη-Γιάννη του Κλήδονα, αναβιώνει, όπως κάθε χρόνο, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Φάρος» του Αγγελοχωρίου, στην κεντρική πλατεία του Αγγελοχωρίου.
23 Ιουνίου: Πάνω από 380 κιλά ψάρια, κατασχέθηκαν στην Ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας, μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε το προσωπικό της Λιμενικής Αρχής.
24 Ιουνίου:  H προσκείμενη στη διοίκηση Μαυρομάτη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, απέρριψε, μετά από προτροπή του δημάρχου, πρόταση της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» για την έκδοση ψηφίσματος κατά της «Διατλαντικής Σχέσης Εμπορίου και Επενδύσεων» (ΤΤΙΡ).
24 Ιουνίου: Ανακοινώνεται από το δήμο Θερμαϊκού ότι οι  ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, θα μπορούν να καταφεύγουν στους κλιματιζόμενους χώρους των ΚΑΠΗ  κατά τη διάρκεια του καύσωνα.
25 Ιουνίου: Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο δήμο Θερμαϊκού, με επιστολή που απέστειλε προς τον δήμαρχο κ. Μαυρομάτη, ζήτησε να ληφθούν μέτρα πρόληψης και προστασίας των εργαζομένων για την αποφυγή της θερμικής τους καταπόνησης λόγω καύσωνα.
25 Ιουνίου: Ανακοινώνεται ότι ο δήμος Θερμαϊκού συγκαταλέγεται στους οκτώ δήμους της Θεσσαλονίκης που θα συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα  Leader.
25-26 Ιουνίου: Οι ακτές του Θερμαϊκού και κυρίως Περαία, Ν.Επιβάτες, Αγία Τριάδα και Ποταμός, κατακλύζονται από δεκάδες χιλιάδες λουόμενους που αναζητούν μια διέξοδο δροσιάς από το0ν καύσωνα..
25-27 Ιουνίου: Τριήμερο εκδηλώσεων με πλούσιο πρόγραμμα, διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας στο αμφιθέατρο των Πεύκων.
29 Ιουνίου: H αποπεράτωση του 9ου Νηπιαγωγείου Περαίας, εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ από το Δήμο Θερμαϊκού. Την ένταξη, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με προϋπολογισμό 590.000 ευρώ
30 Ιουνίου: Ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση-συζήτηση, διοργανώνει η  «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» με θέμα τη Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, με εισηγητές τους Απόστολο Αντωνούδη, Πρόεδρος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», Δέσποινα Καραρήγα, Συγκοινωνιολόγο, αρμόδια αστικού σχεδιασμού Θεσσαλονίκης και Μιχάλη Τσιτώτα, Διευθυντή στρατηγικού σχεδιασμού υποδομών των μεταφορών της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.