Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Τα επιεικώς «παράξενα» της διοίκησης του ΦΟΔΣΑ

Τα «παράξενα» (επιεικώς) της διοίκησης του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, επισημαίνει σε δήλωσή του το αιρετό μέλος του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ, Μανόλης Λαμτζίδης, σημειώνοντας παράλληλα και τον αντιδημοκρατικό τρόπο που λειτουργεί αυτός ο φορέας.

Όπως αναφέρει ο κ. Μ.Λαμτζίδης:
«Έχω λάβει πρόσκληση για συμμετοχή σε τρία (!!!) διαδοχικά συμβούλια του ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας, για την Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, στις 11πμ , 12 πμ και 1 μμ. Της ίδιας ημέρας. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι πολύ σοβαρά όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς. ΚΙ όμως, μέχρι τη στιγμή αυτή, δηλαδή δύο ημέρες πριν, δεν έχουν σταλεί οι εισηγήσεις». !!
ΚΙ όμως, πρόκειται για άκρως σοβαρά ζητήματα, αυτά που θα συζητηθούν στο Δ.Σ. και άπτονται της ομαλής λειτουργίας του οργανισμού, αλλά και τις συνθήκες διαφάνειας που πρέπει να τον διέπουν, καθώς:
-Στην πρώτη συνεδρίαση, θα συζητηθεί η έγκριση ισολογισμού του έτους 2014
-Στη δεύτερη συνεδρίαση θα εξετασθεί η έγκριση προϋπολογισμού του ΦΟΔΣΑ και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης έτους 2017
-Και στην Τρίτη συνεδρίαση περιλαμβάνονται επίκαιρα ζητήματα όπως το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017 και η τροποποίηση της με αριθμό 6/2016 απόφασης του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας.
Κατόπιν αυτών, δικαιολογημένα ρωτάει ο κ. Μ. Λαμτζίδης:
«Πως μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά αυτό ο φορέας, όταν λειτουργεί έτσι,  κι απο την άλλη αποφάσισε (ποιός ακριβώς;) να μην συνεχίσουν την απασχόλησή τους στο ΦΟΡΕΑ 72 συμβασιούχοι παρά τη προώθηση νομοθετικής ρύθμισης;».

Θα δώσει κανείς απάντηση στα ερωτήματα αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.