Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Εξονυχιστικός έλεγχος στις συμβάσεις του Δήμου Θερμαϊκού

Εξονυχιστικός έλεγχος στα οικονομικά του δήμου Θερμαϊκού, διενεργείται από  επιθεωρητές-ελεγκτές του «Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Τοπικός Ορίζοντας» που εκδίδεται στην Επανομή.

Το κλιμάκιο των ελεγκτών, εξετάζει τις συμβάσεις που έχουν συναφθεί από τη διοίκηση του κ. Γιάννη Μαυρομάτη και οι οποίες είτε παρουσιάζουν ανεξήγητα κενά, είτε πάλι μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ερμηνείες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ορίζοντα, ο έλεγχος που διενεργείται τους τελευταίους τέσσερις μήνες, είναι εξονυχιστικός και παρότι άρχισε τον περασμένο Ιούνιο, εντούτοις διαρκεί μέχρι και σήμερα..
Πάντα κατά τις πληροφορίες της εφημερίδας, οι ελεγκτές του ΣΕΕΔΔ, το οποίο πρέπει να εξηγήσουμε ότι υπάγεται στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, ασχολούνται με την έρευνα στις ακόλουθες συμβάσεις που υπογράφτηκαν από τη σημερινή δημοτική αρχή, όσο και από τις προηγούμενες και συγκεκριμένα:
-Για την ίδρυση νέων κοιμητηρίων στη Νέα Μηχανιώνα
- Για την κτηματογράφηση, πολεοδόμηση και πράξη εφαρμογής στις περιοχές του εγκεκριμένου σχεδίου των Νέων Επιβατών, της επέκτασης των Άνω Νέων Επιβατών και της επέκτασης του οικισμού της Αγίας Τριάδας.
- Για την αποτύπωση, κτηματογράφηση, πολεοδόμηση και πράξη εφαρμογής των περιοχών α) Πρώτης κατοικίας στην περιοχή μεταξύ Νέας Μηχανιώνας και Νέας Κερασιάς, β) οριοθετημένου τμήματος της Κερασιάς, γ) Οριοθετημένου τμήματος και επέκταση Α’ κατοικίας του οικισμού Αγγελοχωρίου.
- Για τη δημιουργία Βιοτεχνικής Ζώνης στη Νέα Μηχανιώνα

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Τοπικός Ορίζοντας, η τριμελής ελεγκτική ομάδα του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, στο πλαίσιο του ελέγχου που διενεργεί, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, αλλά ακόμη και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θερμαϊκού, προκειμένου να συγκεντρώσει το απαραίτητο υλικό για τις δραστηριότητες του Δήμου που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του διενεργούμενου ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.