Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Για επιδείνωση του καιρού μέχρι Τετάρτη προειδοποιεί η ΕΜΥ

Aγρίεψε ο καιρός από σήμερα, στην περιοχή του Θερμαϊκού όπου βρέχει ασταμάτητα από τις πρωϊνές ώρες, ενώ σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, που εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιεί για καταιγίδες και χαλάζι μέχρι και την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει η ΕΜΥ: «Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/10) με κατά τόπου ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους».
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν
Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανόν πρόσκαιρα και οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.
Την Τρίτη (11/10) κατά περιόδους το Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα και οι Κυκλάδες.
Παρά την εξασθένηση των φαινομένων την Τετάρτη (12/10) είναι πιθανόν κατά περιόδους να επηρεαστούν (μέχρι το μεσημέρι) οι βορειοδυτικές περιοχές της χώρας».

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Μακεδονία – Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στην δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. τα φαινόμενα πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά κυρίως στη Μακεδονία. Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.