Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Σοβαρές καταγγελίες του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού κατά στελέχους της διοίκησης Μαυρομάτη

Σοβαρές καταγγελίες κατά του κ. Ιωσήφ Μισαλέμη, στενού συνεργάτη του δημάρχου Θερμαϊκού και προέδρου της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού, διατυπώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού με ομόφωνη απόφαση της έκτακτης Γενικής του Συνέλευσης, κατηγορώντας τον για απαράδεκτη, απρεπή, ανάρμοστη, προσβλητική για την προσωπικότητα, ψευδή, ανυπόστατη και συκοφαντική συμπεριφορά.

Η αιτία των σοβαρών καταγγελιών σε βάρος του μέλους της διοίκησης Μαυρομάτη, οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες σε ύβρεις που εκτόξευσε σε βάρος εργαζομένων χαρακτηρίζοντάς τους «συμμορία», επειδή αρνήθηκαν να υπογράψουν μισθοδοσία ναυαγοσωστών που προσέλαβε ο Πρόεδρος της ΤΕΘ χωρίς ορισμένοι από αυτούς να έχουν τα αναγκαία προσόντα.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της 6ης Οκτωβρίου 2016, βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την απαράδεκτη, απρεπή, ανάρμοστη, προσβλητική για την προσωπικότητα, ψευδή, ανυπόστατη και συκοφαντική συμπεριφορά του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Τ.Ε.Θ. κ. Ιωσήφ Μισαλέμη ,που αφορά  κυρίως τον Προϊστάμενο του Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου συνάδελφο Νικόλαο Πρέτσιο και άλλους υπαλλήλους του Τμήματος.
Τον καλούμε να προβεί άμεσα σε δημόσια ανάκληση των προσβλητικών και συκοφαντικών του καταγγελιών και να ζητήσει συγγνώμη για την παραπάνω συμπεριφορά του.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της αιρετής Διοίκησης, επιδεικνύουν συμπεριφορές προς υπαλλήλους που δεν συνάδουν με το αξίωμά τους και καταρρίπτουν στην πράξη  την άποψη ότι αιρετοί και εργαζόμενοι είναι συνεργάτες- με κοινό σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους  δημότες και την τοπική κοινωνία - όπως έχει επισημανθεί και στις συναντήσεις του Συλλόγου με την Δημοτική Αρχή και στα σχετικά έγγραφα του Συλλόγου προς αυτήν.
Γνωρίζουμε  στα μέλη της αιρετής Διοίκησης, ότι οι υπάλληλοι του Δήμου Θερμαϊκού, τιμούν τον όρκο τους, εργάζονται με αίσθημα ευθύνης, ευσυνείδητα και τίμια, με γνώμονα την εύρυθμη και νόμιμη λειτουργία της υπηρεσίας. Δεν εκφοβίζονται, δεν τρομοκρατούνται και δεν υποστέλλουν τη σημαία της αξιοπρέπειας τους, δεν ανέχονται την σπίλωση της τιμής και  της υπόληψής τους.
Αναμένουμε  από τον Δήμαρχο να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες  ώστε  να μην επαναληφθούν  παρόμοιες συμπεριφορές .
Για το Δ.Σ.
 O Πρόεδρος                                               Ο Γεν.Γραμματέας
 Πέτρος Πετρίδης                                    Αλέξανδρος Κρητικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.