Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες απόψε για ποντιακό χορό

Απόψε το βράδυ στη Θεσσαλονίκη θα επιχειρηθεί  μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο σε μήκος και σε αριθμό συμμετεχόντων ποντιακό χορό «Ομάλ», μέσα από τη συναυλία «Μαζί…με ψυχή!» των αδελφών Κωνσταντίνου & Ματθαίου Τσαχουρίδη!

Ο χώρος που θα επιχειρηθεί να καλυφθεί απόψε με τον χορό Ομάλ
Στη συναυλία των Ματθαίου και Κωνσταντίνου Τσαχουρίδη θα σχηματιστεί ένας χορός «Ομάλ», ο οποίος θα περικυκλώσει όλο το εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης και ένα μέρος του κέντρου της πόλης. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται μία τέτοια πρωτοβουλία για έναν παραδοσιακό ποντιακό χορό.
Όπως μας ενημερώνουν οι ίδιοι οι Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης:
«Αγαπητοί Φίλες & Φίλοι,

Προκειμένου να επιτευχθεί το ρεκόρ Γκίνες (13 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ) πρέπει να συντονιστούμε και να "κλείσουμε" τον κύκλο γύρω από τη ΔΕΘ άμεσα και ομαλ-ά (μέσα σε περίπου 15 λεπτά). Για το λόγο αυτό αναρτούμε το χάρτη που σχεδιάστηκε από τη ΔΕΘ για τη δική μας διευκόλυνση. Σε κάθε ένα από τα 36 σημεία θα υπάρχουν οι λεγόμενοι "συντονιστές". Η κίνηση του κόσμου προκειμένου να δημιουργηθεί ο κύκλος θα γίνει προς τα πάνω (Πύλη Εμπορίου, μεταξύ 15 και 16) και προς τα κάτω (Πλατεία ΧΑΝΘ μεταξύ 1 και 36). ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες στον κύκλο θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μπροστά στην κάμερα (επίγεια και εναέρια) η οποία θα καταγράφει λεπτό προς λεπτό τον κύκλο πάνω σε όχημα. ΤΟ ΟΜΑΛ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ!!! Παρακαλούμε για τον καλύτερο συντονισμό!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.