Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Αναγεννημένη φέτος η «Αναγέννηση» Επανομής

Ανανεωμένη και πολύ ισχυρή μπαίνει στην νέα χρονιά η Αναγέννηση Επανομής. Υψηλούς στόχους έχει θέσει για την φετινή χρονιά η διοίκηση του Κώστα Τσιότσιου. Φέτος ο σχεδιασμός της ομάδας ξεκίνησε πολύ νωρίς και μέχρι στιγμής θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένος.

Η διοίκηση έθεσε σαν πρώτη προτεραιότητα η ομάδα να αποτελείται από Επανομίτες και στο τεχνικό τιμ αλλά και σε παίχτες. Στην ομάδα πρώτος προπονητής ανέλαβε ο Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδειξε σπουδαία δείγματα δουλειάς στο Αγγελοχώρι, φτάνοντας την ομάδα ένα βήμα από την Γ΄ Εθνική! Γυμναστής ο Βαγγέλης Κόντος, γενικός αρχηγός ο Αντώνης Γιουκούδης και τεχνικός διευθυντής ο Χρήστος Ραγκάτσης.
Οι παίκτες που επιλέχθηκαν να πλαισιώσουν την ομάδα φέτος ως επί το πλείστον είτε είναι επίσης Eπανομίτες, είτε μένουν στην Επανομή, είτε έχουν αγωνιστεί παλιότερα στην ομάδα με μεγάλη επιτυχία.
Στόχος της ομάδας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος κ. Κώστας Τσιότσιος είναι η ομάδα να ανέβει φέτος στην Α1 βασισμένη σε “δικά της παιδιά” αλλά κυρίως να φέρει κοντά στην ομάδα όλους τους φιλάθλους της Επανομής που απείχαν τα τελευταία χρόνια από την ομάδα.
Παράλληλα, σπουδαία δουλειά γίνεται στις Ακαδημίες του Συλλόγου ήδη από την περσινή περίοδο όπου διπλασιάστηκε ο αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν και φέτος αναμένεται από την διοίκηση της ομάδας τα παιδιά αυτά να αυξηθούν σημαντικά!

Οι Ακαδημίες της Αναγέννησης
Και για τις Ακαδημίες η συνταγή είναι ίδια με αυτή της μεγάλης ομάδας. Συγκεκριμένα πέρα από την συνεργασία με τον διατροφολόγο Αχιλλέα Ηλιάδη, μέχρι πρόσφατα παίχτη της Αναγέννησης, στο τεχνικό τιμ πέρα από τον Δημήτρη Σιώνα που θα είναι για 4η χρονιά στις Ακαδημίες της Αναγέννησης, προστέθηκε ο Γιάννης Τσορακλίδης με σπουδαίες επιτυχίες σαν παίκτης για 10 χρόνια στην Αναγέννηση και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας αλλά και σαν προπονητής.
Επίσης ο Σάκης Καρακώστας με μεγάλη εμπειρία σαν προπονητής Ακαδημιών σε ομάδες της περιοχής μας και παλιός παίχτης της Αναγέννησης. Τέλος στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων των Ακαδημιών, επιλέχθηκε ο Επανομίτης τερματοφύλακας της Αναγέννησης Θόδωρος Μαλαμής. Παράλληλα φέτος δημιουργούνται 2 νέα τμήματα το Παιδικό και το Γυναικείο.


Πηγή: εφημερίδα Τοπικός Ορίζοντας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.