Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκλεισμένοι λόγω ΟΑΣΘ οι κάτοικοι σε Πάλιουρα, Υδατόπυργο και Παραλία Επανομής

Οργή και αγανάκτηση, διακατέχουν τους κατοίκους στην περιοχή Πάλιουρα της Επανομής, μετά την απόφαση των διοικούντων τον ΟΑΣΘ, επικαλούμενοι την καταστροφή σε ένα τμήμα του οδοστρώματος, να διακόψουν εντελώς τα δρομολόγια της γραμμής 77, που εξυπηρετούν τις περιοχές Πάλιουρα, Υδατόπυργο και Παραλία Επανομής. 

Με αυτή την ενέργεια, αποκλείστηκαν περιοχές των οποίων το οδόστρωμα είναι απόλυτα προσβάσιμο, όπως για παράδειγμα ο Πύργος.
Το αποτέλεσμα αυτής της αχαρακτήριστης ενέργειας, είναι οι κάτοικοι μιας μεγάλης περιοχής να αποκλειστούν και να μην μπορούν να μετακινηθούν, ενώ θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα από αύριο Δευτέρα που αρχίζει η νέα σχολική χρονιά, δεδομένου ότι πολλοί μαθητές χρησιμοποιούν το λεωφορείο για να μετακινηθούν τόσο στο σχολείο όσο και στις υπόλοιπες απογευματινές υποχρεώσεις τους.
Όπως λένε οι κάτοικοι, θα μπορούσε να αποκατασταθεί η γραμμή 77 μέχρι και τον οικισμό Πύργο όπου δεν υπάρχουν προβλήματα στο οδόστρωμα. Ή πάλι, να πηγαίνει η γραμμή 77 στο τέρμα του Πάλιουρα, όπου σταματά και η κανονική γραμμή Θεσσαλονίκη - Κτήμα Καραγκιόζη, κι έτσι να εξυπηρετείται και το μεγαλύτερο κομμάτι των επιβατών της γραμμής μέχρι και τις αλυκές.

Φυσικά, θα πρέπει η δημοτική αρχή να προχωρήσει άμεσα στην επισκευή του οδοστρώματος  ώστε η γραμμή 77 να ξαναρχίσει να λειτουργεί κανονικά και πάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.