Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκινούν τα «Χαλκίδεια 2016» στη μνήμη Γιάννη Χαλκίδη

O Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης διοργανώνει και φέτος τα «Χαλκίδεια», ένα πολιτιστικό γεγονός το οποίο καθιερώθηκε και αφιερώθηκε στη μνήμη του δολοφονημένου από τη χούντα συνδημότη αγωνιστή της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Ειρήνης, ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΚΙΔΗ. 

Οι φετινές εκδηλώσεις των Χαλκιδείων 2016 θα ξεκινήσουν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιηθούν στο πρώην στρατόπεδο «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με ποικίλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται με αγάπη και μεράκι για την ψυχαγωγία και διασκέδαση. Είσοδος Ελεύθερη.
Προαιρετική προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει συνδημότες μας που έχουν ανάγκη και νοσηλευόμενους σε ιδρύματα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 11.00 π.μ - Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων
*Επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη του Αγωνιστή της Δημοκρατίας Γιάννη Χαλκίδη.
*Ομιλία από το Δημοτικό Σύμβουλο Εντεταλμένο σε θέματα Πολιτισμού και Εθελοντών κ. Παύλο Κεσόγλου.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ώρα 20.00 - Πρώην Στρατόπεδο «Μ. Αλεξάνδρου»
Δυνατή γεύση από διαφορετικά είδη χορού, από την σχολή χορού DANCE MANIA της κ. Ανδρομάχης Γκόρη. Ακολουθεί μουσική συναυλία σε μια αναδρομή στα παλιά καλά λαϊκά τραγούδια από τον Γιώργο Γιανουχαϊλίδη (Γούλη) και την παρέα του.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου ώρα 20.00- Πρώην Στρατόπεδο «Μ. Αλεξάνδρου»
Θέατρο σκιών με τον Καραγκιόζη από τον Χρήστο Στανίση
Μουσικό πρόγραμμα με την Ραχήλ τον Γιάννη Κυρατσό, στα κρουστά Λάζαρος Πλιάμπας βραδιά για νέους και όχι μόνο!!!!
Επειδή οι καλές παρέες κρατάνε στο χρόνο, η Ραχήλ και ο Γιάννης Κυρατσός, έχοντας στις αποσκευές τους πάνω από 100 εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώνουν τις μουσικές τους για τρίτη χρονιά και συναντιούνται στη σκηνή σε μια μουσική βόλτα που σχεδίασαν οι ίδιοι. Με το ταλέντο και το χιούμορ τους ενώνουν τραγούδια από την ελληνική και ξένη σκηνή, αλλά και από την προσωπική τους δισκογραφία. Η Ραχήλ ερμηνεύει τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο [Hypnotize me, Εσύ αν το θες, Κοντέρ], καθώς και επιτυχίες από τη συνεργασία της με τους Emigre και ο Γιάννης επιλέγει και παρουσιάζει τραγούδια του από τους δύο προσωπικούς του δίσκους "Ο κόσμος είναι μικρός" και "Κλείνω τα μάτια να δω".

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου ώρα 20.30 - Αύλειος χώρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Μ. Αλεξάνδρου – Φιλλιππουπόλεως
Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής από τα τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου «Κωνσταντίνος Παλαιολόγος». Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου (ώρες λειτουργίας από τις 19.00 έως 22.30).

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου ώρα 20.00 - Πρώην Στρατόπεδο «Μ. Αλεξάνδρου»
Μουσική εκδήλωση και ομιλία στη μνήμη του Γιάννη Χαλκίδη από την Επιτροπή Ειρήνης Αμπελοκήπων – Μενεμένης και το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Αμπελοκήπων.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ώρα 20.00- Πρώην Στρατόπεδο «Μ. Αλεξάνδρου»
Βράβευση του Ανδρικού τμήματος Μπάσκετ του Αθλητικού Συλλόγου «Ελπίς» Αμπελοκήπων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Γ΄1 τοπική κατηγορία ΕΚΑΣΘ 2015-2016. Χορός και τραγούδι από τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου το Πανθερμαϊκό και της Μενεμένης το χαμόγελο. Ακολουθεί συναυλία με ξένη ελαφρά μουσική από τους “Papas family band”.Μια όμορφη μουσική διαδρομή με αξέχαστες επιτυχίες.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ώρα 20.00 - Πρώην Στρατόπεδο «Μ. Αλεξάνδρου»
Νότες δροσιάς με χορούς, από την σχολή χορού T.K DANCE STOUDIO της κ.Τιτι Κορδέλ. Μουσική συναυλία από την «Ομάδα Μουσικής Έκφρασης» με τον Παναγιώτη Καμάρια στη κιθάρα και το τραγούδι, τη Φιλιώ Πανταβόλου στο τραγούδι, το Στάθη Βασιλειάδη στο μπουζούκι και το τραγούδι, τον Κωνσταντίνο Κυριακίδη στα πλήκτρα, το Σπύρο Παπαδήμα στο κόντρα μπάσο, το Νίκο Βαρελά στα κρουστά και την Αθηνά Καμάρια στην εισήγηση, παρουσίαση της ομάδας.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ώρα 20.00 - Β΄ΚΑΠΗ Μενεμένης περιοχή Αγ. Νεκταρίου
Λαϊκή μουσική βραδιά με την Κατερίνα Κυριακού και το Σάκη Χαβιάρα. Στο μπουζούκι Μανώλης Ζαχαρίου, μαέστρος Βασίλης Φυλλαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.