Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Εκταμίευση ποσού 15 εκατ. ευρώ για τους πλημμυροπαθείς του δήμου Θερμαϊκού ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Σταθάκης

Την έγκριση της εκταμίευσης κονδυλίου 15 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων για την αντιμετώπιση των καταστροφών που υπέστη η περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος ήταν επίσημος ομιλητής σε δείπνο, που διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος συμμετείχε και αυτός στην εκδήλωση, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του υπουργείου Οικονομίας να δώσει τα απαιτούμενα κονδύλια για την αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών που υπέστη ο Δήμος Θερμαϊκού.
Μετά την ομιλία του υπουργού, ακολούθησε συζήτηση των συμμετεχόντων με τον υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξη Χαρίτση και τον γενικό γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόη Λαμπριανίδη.

Συνολικά, η εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερους από 150 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής σκηνής της χώρας, καθώς και φορέων της αγοράς, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.