Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ετοιμάζεται κοινή πρόταση των δημάρχων για τον ΟΑΣΘ

Κοινή πρόταση όλων των δημάρχων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης για το θέμα του ΟΑΣΘ, επιδιώκει  ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, γιαυτό και βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί τους, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, σε απάντησή του προς τον δημοτικό σύμβουλο, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο κ. Ζέρβας με επιστολή του προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο, κατέθεσε αίτημα για να τεθεί το ζήτημα του ΟΑΣΘ ως εκτός ημερησίας διάταξης θέμα στο επικείμενο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου.
Επίσης ζήτησε όπως ο εκπρόσωπος του δήμου στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ,  Γιώργος Δημαρέλος, να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και το κοινό της πόλης για τα τεκταινόμενα, μετά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι Θεσσαλονικείς τις τελευταίες μέρες λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον Οργανισμό.
Στην απαντητική επιστολή του προς τον κ. Ζέρβα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης αναφέρει ακόμη ότι ο κ. Μπουτάρης θα προβεί σε ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνει το σώμα για τις μέχρι τώρα ενέργειές του.

Τέλος, ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να αναμείνει την πραγματοποίηση της τριμερούς συνάντησης στο υπουργείο Εργασίας αύριο  Πέμπτη (εκπρόσωποι δοίκησης και εργαζομένων ΟΑΣΘ,γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, παρουσία της γ.γ του υπουργείου Μεταφορών, Θεοπίστης Πέρκα) και ακολούθως να πράξει ανάλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.