Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Νέοι διοικητές στο «Θεαγένειο» και άλλα νοσοκομεία

Νέοι διοικητές, τοποθετήθηκαν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε 31 νοσοκομεία όλης της χώρας, έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης. Μεταξύ των νοσοκομείων που αποκτούν νέους διοικητές, είναι το «Θεαγένειο» της Θεσσαλονίκης, καθώς και αυτά των Σερρών, της Χαλκιδικής, της Βέροιας, της Καστοριάς, της Καβάλας, της Κατερίνης και της Ξάνθης.

Αναλυτικά σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας τοποθετούνται οι ακόλουθοι διοικητές:
-ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»
 Θεόδωρος Ρεβενάκης: Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας από το Universita degli studi di Padova της Ιταλίας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Ψυχολόγος στο Τμήμα Ψυχιατροδικαστικής και στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Έχει επίσης επαγγελματική εμπειρία ως επιστημονικά υπεύθυνος στη Θεραπευτική Κοινότητα Καρτερών «ΙΑΝΟΣ» και ψυχολόγος στη Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης «ΙΑΝΟΣ». Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και είναι ενεργός υποστηρικτής πρωτοβουλιών-δομών αλληλεγγύης όπως Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, Οικόπολις, Ετεροτοπία.

-ΓΝ ΣΕΡΡΩΝ
Αθανάσιος Ματάκος: Έχει δίπλωμα Μηχανολόγου – Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από την Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kingston University της Μεγάλης Βρετανίας.
Έχει επίσης, μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και διδακτορική διατριβή, επίσης, από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με θέμα «Η μεταρρύθμιση στην Δημόσια Διοίκηση». Έχει διατελέσει διευθυντή στην Δ/νση Ανάπτυξης της Π.Ε. Σερρών και προϊστάμενος στο Τμήμα Βιομηχανίας και Μεταποίησης στην ενιαία υπηρεσία Βιομηχανίας και Εμπορίου Σερρών.
-ΓΝ ΗΜΑΘΙΑΣ
Ζήσης Σιέμπης: Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης με Master στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής (υπεύθυνος λειτουργίας ηλεκτρομηχανολογικού και ιατρικού εξοπλισμού) σε ιδιωτική μονάδα υγείας και ως τεχνικός διευθυντής και διευθυντής προμηθειών σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως η SANI RESORT και η BALKAN EXPORT.
-ΓΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Βασίλειος Αντωνιάδης: Είναι απόφοιτος της Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με σπουδές και στο τμήμα Βαλκανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην κατεύθυνση Πολιτική και Οικονομία. Έχει επίσης μεταπτυχιακό στη Διοίκησης Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Έχει εργαστεί στο λογιστήριο του Νοσοκομείου Φλώρινας, στο γραφείο προμηθειών και δημοσίων συμβάσεων του ΓΝ Φλώρινας και ως νοσηλευτής στο ίδιο νοσοκομείο. Είναι Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία του Νομού Φλώρινας και Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του ΓΝ Φλώρινας.
-ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Λαμπρινή Στεφανίδου: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως νοσηλεύτρια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ), προϊσταμένη Οικονομικού Τμήματος στο ίδιο νοσοκομείο, και διοικητικά & οικονομικά Υπεύθυνη του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΨΝΘ.
-ΓΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
Αναστάσιος Καρασαββόγλου: Έχει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Freiburg/Breisgau της Γερμανίας και Διδακτορικό Δίπλωμα στις Οικονομικές Επιστήμες από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι καθηγητής Μακροοικονομικής και Διεθνών Οικονομικών στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έχει διατελέσει Διδάσκων στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας, στο μάθημα της «Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής».
-ΓΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αχιλλέας Γερόπουλος: Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι καθηγητής μέσης εκπαίδευσης στο μάθημα της Βιολογίας και έχει διατελέσει υπεύθυνος πωλήσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, της εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρείας Π. Ζαφειρόπουλος και της Menarini Ιατρικά και Διαγνωστικά όργανα ΑΕΒΕ.
-ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ανέστης Μυστρίδης: Είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας από το Frederick University, στην Κύπρος. Έχει εργαστεί ως ιδιοκτήτης και υπεύθυνος φαρμακείου. Είναι μέλος του εποπτικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Πιερίας και μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας.
-ΓΝ ΔΡΑΜΑΣ
Νικόλαο Λιατσής: Έχει πτυχίο τεχνολογικής εκπαίδευσης από το ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας Καβάλας και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο υπουργείο Εργασία-ΟΑΕΔ στους κλάδους διοικητικού και πληροφορικής. Έχει διατελέσει σύμβουλος Υποστήριξης – Καθοδήγησης με αντικείμενο την εκπαίδευση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΜΜΕ στην χρήση των υπηρεσιών Διαδικτύου και διαθέτει μακρά εμπειρία διδασκαλίας σε Πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
-ΓΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Παντελής Αλεξιάδης: Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διασφάλιση Ποιότητας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είναι πραγματογνώμονας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) , επιστημονικός υπεύθυνος σεμιναρίων, μέλος της επιτροπής εξετάσεων για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εισηγητής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΤΕΕ/ ΤΚΜ.
-ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γεώργιος Χιωτίδης: Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδικού στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Univercita degli studi di Roma “La Sapienza” της Ρώμης. Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων έκτακτος Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη (1987-1994) και Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Κοζάνης (1994-2014).
-ΓΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»
Γεώργιος Φιλιππίδης: Έχει πτυχίο Κοινωνικής Διοίκησης από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Μεταπτυχιακό στην «Παιδαγωγική» από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος στην «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας. Είναι, επίσης, υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Έχει εργαστεί ως κοινωνικός Επιστήμων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής, ως υποδιοικητής του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Δράμας και διευθυντής Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρηση Καβάλας, «Δημωφέλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.