Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Τριήμερο Φεστιβάλ Jazz Μουσικής στη Θεσσαλονίκη

Tο Φεστιβάλ Jazz Μουσικής, διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος στο Θέατρο Κήπου ο δήμος Θεσσαλονίκης, το τριήμερο Τετάρτη-Παρασκευή 22-24 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Κέντρο Μουσικής και Χορού Θεσσαλονίκης.

Θα εμφανιστούν συγκροτήματα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής της τζαζ, καθώς και εργαστήρια με ελεύθερη συμμετοχή για σπουδαστές και μουσικούς της πόλης.
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Έλλη Χρυσίδου, μιλώντας για τη διοργάνωση ανέφερε ότι η προσπάθεια αυτή γίνεται για να αναπτυχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες συνεργασίες με τους πολιτιστικούς φορείς και να προβληθούν οι διάφορες διαστάσεις της μουσικής. Ενώ ο πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Μουσικής και Χορού Λευτέρης Κιοσέογλου τόνισε ότι με αυτή την αφορμή γίνεται προσπάθεια διεύρυνσης και σε άλλο πλαίσιο πέρα από τη σχολή Μουσικής και Χορού.

Τέλος, οι συντελεστές των μουσικών σχημάτων που συμμετέχουν Κώστας Μαγγίνας και Λάκης Τζήμκας συμφώνησαν ότι δεν αρκεί απλά αυτή η εκδήλωση, αλλά σκοπός είναι να υπάρξει συνέχεια σε τέτοιες δράσεις.

Συνοπτικά
το πρόγραμμα
-
Τετάρτη 22 Ιουνίου: Pierre Marcus Quartet Feat. Baptiste Herbin/ Mark Whitfield Trio
-
Πέμπτη 23 Ιουνίου: George Avramidis Voyager/ Four of a kind feat. Rosario Giuliani
-Παρασκευή 24 Ιουνίου: Bass 2 Bass/ Craig Bailey Quartet
Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 9 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίου: 8 ευρώ κανονικό, 5 ευρώ μειωμένο
Πληροφορίες: 2313-318229

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.