Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» στο δήμο Θέρμης

Παιχνίδι, μακροβούτια, και δροσερές βουτιές στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην παραλία Βεριά της Καλλικράτειας, θα απολαύσουν και φέτος όσα παιδιά θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» που υλοποιεί άλλη μια χρονιά ο Δήμος Θέρμης μέσω της ΔΕΠΠΑΘ.

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση των παιδιών με το νερό, ώστε να αποβάλλουν τις φοβίες τους μέσω του ομαδικού παιχνιδιού και παράλληλα να βελτιώσουν τις ικανότητες τους, στην επίπλευση και στην κολύμβηση.
Το πρόγραμμα θα εμπλουτίζεται με ομαδικά παιχνίδια στη θάλασσα και στην αμμουδιά (beach Volley, beach Soccer). Τα παιδιά θα συνοδεύονται από γυμναστές, ναυαγοσώστες και συνοδούς του προγράμματος, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και συνοδός – ιατρός. Η μετακίνηση θα γίνεται με λεωφορεία από τα σημεία συνάντησης-εκκίνησης ανά οικισμό. , προς στην παραλία Βεριά, στη Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής και επιστροφή.
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά δημοτών και κατοίκων Θέρμης που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002 έως 2009.
Προϋποθέσεις για την συμμετοχή είναι:
1. Υπεύθυνη Δήλωση του Κηδεμόνα
2. Ιατρική βεβαίωση για την καλή υγεία των παιδιών
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης για τις ειδικές εκπτώσεις
4. Εκκαθαριστικό Εφορίας για τις ειδικές εκπτώσεις
Tο Παιδί & Θάλασσα θα υλοποιηθεί από τις 04 έως 15 Ιουλίου
Η διάρκεια της περιόδου είναι δύο εβδομάδες και περιλαμβάνει 10 εξορμήσεις. Η οικονομική συμμετοχή των οικογενειών καλύπτει τμήμα κόστους μετακίνησης των παιδιών.
Κατάθεση αιτήσεων έως 01 Ιουλίου 2016 στα παρακάτω σημεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.