Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος ο Νίκος Τσουρούς

Επισημοποιήθηκε σήμερα η φημολογούμενη εδώ και καιρό παραίτηση του στελέχους της παράταξης Μαυρομάτη, Νίκου Μπουγιούκα-Τσουρού από το αξίωμα του αντιδημάρχου καθαριότητας. Όπως αναφέρεται σε απόφαση του δημάρχου, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Θερμαϊκού, ο Νίκος Τσουρούς απαλλάσσεται από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου.

Στους λόγους της παραίτησης του μέχρι τώρα αντιδημάρχου, αναφέρονται  «ανειλημμένες υποχρεώσεις», όμως οι πληροφορίες για σοβαρές διαφωνίες και ενδοπαραταξιακές συγκρούσεις στους κόλπους της δημοτικής αρχής, που κυκλοφορούσαν έντονα το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώνονται περίτρανα με την σημερινή απόφαση του δημάρχου κ. Γιάννη Μαυρομάτη.
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, οι αρμοδιότητες του κ. Νίκου Μπουγιούκα-Τσουρού, που ήταν αντιδήμαρχος καθαριότητας στις δημοτικές ενότητες Θερμαϊκού και Μηχανιώνας, μεταβιβάζονται στον έτερο αντιδήμαρχο καθαριότητας Νίκο Γιάκη, που μέχρι σήμερα είχε την ευθύνη της καθαριότητας στη δημοτική ενότητα Επανομής. Έτσι πλέον ο κ.Γιάκης αναλαμβάνει υπεύθυνος αντιδήμαρχος καθαριότητας και ανακύκλωσης για όλο το δήμο Θερμαϊκού.

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν από καιρό, ήθελαν τον δήμαρχο κ.Μαυρομάτη να τοποθετεί ως αντιδήμαρχο καθαριότητας και υπεύθυνο για τη Μηχανιώνα τον δημοτικό σύμβουλο κ.Φώτη Τζάκη, στη θέση του κ. Τσουρού. Η τοποθέτηση του κ.Τζάκη σε θέση αντιδημάρχου, πιθανολογείται ότι θα γίνει στο τέλος του έτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.