Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Χαριστικό παζάρι αλληλεγγύης σήμερα στους Αμπελόκηπους

Tο 7ο χαριστικό παζάρι αλληλεγγύης, οργανώνει σήμερα Κυριακή, η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών, στο ανοιχτό θέατρο Αμπελοκήπων (Γεννήματα με Χαλκίδη γωνία). Το παζάρι θα ξεκινήσει στις 11.00 και θα κρατήσει έως και τις 14.00.

Όπως αναφέρει η Επιτροπή Δράσης «Μπορείτε να πάρετε ότι θέλετε δωρεάν - να αφήσετε ότι δεν χρειάζεστε. (Ρούχα, παπούτσια, τρόφιμα, φάρμακα, βιβλία, παιχνίδια κλπ). Από τις 11πμ στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί θεατρικό παιχνίδι για παιδιά!
·         Να οργανώσουμε και να σχεδιάσουμε τις δράσεις μας ενάντια στις μνημονιάκες πολιτικές που μας βυθίζουν στον ωκεανό της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
·         Να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης σε κάθε γειτονία. Να προστατέψουμε όσους απειλούν οι σύγχρονοι μαυραγορίτες. Να βάλουμε ένα φρένο στην διάλυση της ζωής μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7μμ Κινηματοθέατρο Αλέξης Μινωτής, στο ∆ημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ «Το ντοκιμαντέρ των νεόπτωχων», με ελεύθερη είσοδο.
Κανένας μόνος του στην κρίση!
-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ. στo τηλέφωνο:2310265730, στο email: epitropidrasis@gmail.com.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
Επικοινωνία: Τηλ: 2310265730,  epitropidrasis@gmail.com, epitropidrasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.