Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Τουρνουά Τένις των δημοτικών σχολείων του Θερμαϊκού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο «Καψάλας Τέννις Club» οι αγώνες του 2ου Τουρνουά Τένις, των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Θερμαϊκού. Στο τουρνουά, έπαιξαν Τένις πάνω από 50 παιδιά του δήμου!!

Νικητές για την 1η και 2α Δημοτικού ήταν:  1η θέση η Πάπαρη Ειρήνη από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας και 2η η Γιάννου Φωτεινή από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Μηχανιώνας.

Νικητές για την 3η και 4η Δημοτικού ήταν : 1ος ο Αναστασιάδης Γιάννης από το 4ο  Δημ. Περαίας και 2ος ο Γρηγοριαδης Αγγελος από το 2ο  Δημ. Περαίας,

Νικητές για την 5η και 6η δημοτικού στα κορίτσια ήταν : 1η η Γρηγοριαδου Στέλλα του 2ου Δημ. Περαίας και 2η η Γαντά Ευαγγελία του 1ου Δημ. Μηχανιώνας,

Τέλος για την 5η και 6η δημοτικού στα αγόρια ήταν : 1ος ο Αναστασιάδης Νικηφόρος του 4ου  Δημ. Περαίας και 2ος ο Βρανάς Κώστας του Δημ. Σχολείου Αγίας Τριάδος.

Το Καψάλας Τέννις Club θα προσφέρει πάντα δωρεάν τα γήπεδα του για εκδηλώσεις του Δήμου Θερμαικού και σας περιμένει να μάθετε ή να παίξετε το καταπληκτικό άθλημα του Τέννις!!!!!

Το επόμενο μεγάλο γεγονός του KTC είναι το  4ο Παιδικό τουρνουά του Καψάλας Τέννις Club που θα γίνει την Κυριακή 12 Iουνίου 2016 στις 9 το πρωί.  Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά μετά από δήλωση τους, με κόστος  10 ευρώ το καθένα.

Όσοι ενδιαφέρονται ας επισκεφθούν το KTC  ή ας τηλεφωνήσουν στο 6931 tennis (6931 836647).
                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.