Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Συνάντηση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Μηχανιώνας με τον δήμαρχο

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη είχε σήμερα Πέμπτη  αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επαγγελματιών Μηχανιώνας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Θάνο Γιαννικόπουλο, τον αντιπρόεδρο Λάκη Σαραφίδη και τον γενικό γραμματέα Χάρη Πορίδη.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook, “η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σκοπό είχε την ενημέρωση του Δημάρχου για τα θέματα που απασχολούν τους Επαγγελματίες της Μηχανιώνας και γενικα τους κατοίκους της.
Συζητήθηκαν βασικά θέματα καθημερινότητας όπως καθαριότητα, φωτισμός, καλύτερη αστυνόμευση, παραλία Μηχανιώνας, βράχος, πεζόδρομος, αναπτυξιακά έργα, οδοποιία και άλλα πολλά ..


Για τα περισσότερα, η διοίκηση του Συνδέσμου Επαγγελματιών έλαβε την υπόσχεση του δημάρχου ότι στο κοντινό μέλλον θα πραγματοποιηθούν ενώ δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση ότι θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας .
Ο κ.δήμαρχος δήλωσε ότι παρόλο που τα οικονομικά του δήμου είναι περιορισμένα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια αλλά χρειάζεται η βοήθεια όλων για να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα !!
Εκ μέρους του ΔΣ του συνδέσμου, τα μέλη της αντιπροσωπείας ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την επικοινωνία ενώ τόνισαν ότι είναι στη διάθεση του για κάθε πιθανή βοήθεια που μπορεί να χρειαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.