Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Εκδηλώσεις του προγράμματος «Αθλούμαι στην Καλαμαριά 2016»

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του προγράμματος «Αθλούμαι στην Καλαμαριά 2016», που διοργανώνει το Γραφείο Αθλητισμού της Αντιδημαρχίας  Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Καλαμαριάς, δημιουργώντας έτσι ευχάριστες διεξόδους χαράς και εκτόνωσης σε παιδιά και ενήλικες.

Αξιοποιώντας τους χώρους και
  την υπάρχουσα υποδομή, όπως την παραλία της πλαζ Αρετσούς,  το κολυμβητήριο, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής,  την κεντρική πλατεία κλπ, οι γυμναστές του Δήμου με  την πολυετή εμπειρία τους στην οργάνωση και υλοποίηση ανάλογων αθλητικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, ετοίμασαν ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα αθλητικών  εκδηλώσεων, πλαισιωμένοι μάλιστα  από την εθελοντική προσφορά γυμναστών και παιδαγωγών, δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση των παιδιών και των ενηλίκων, που θα βρίσκονται  στην πόλη. 
Το πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 7 Ιουνίου, διαμορφώνεται έχει ως εξής, με μία διακοπή τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο: 

-Τρίτη
  21 Ιουνίου - 7.00 μ.μ. Στην Πλαζ Αρετσούς , δίπλα στη θάλασσα, κορίτσια και αγόρια από 6 έως 15 ετών  μέσα από την εκδήλωση «Παιχνίδια στην άμμο»  θα διαγωνιστούν σε παιχνίδια  άκρως καλοκαιρινά με απώτερο σκοπό τη διασκέδασή τους .
-Πέμπτη 23
  Ιουνίου - 18:30 μ.μ  Στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού θα πραγματοποιηθούν μίνι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις με αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 15 ετών με τίτλο «Ποδόσφαιρο στην πλατεία -street soccer». 
-Παρασκευή
  16  Σεπτεμβρίου - 9.00 μ.μ. Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς- (Πλαστήρα και Χηλή) «Βραδιά με πανσέληνο στο κολυμβητήριο». Για όσους από τα μέλη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και όχι μόνο, λατρεύουν τη νυκτερινή αθλητική ζωή και διακρίνονται από ρομαντισμό, μαζί με το άρωμα του ελληνικού καλοκαιριού και τη δροσιά του νερού μπορούν ελεύθερα, με φόντο τη φεγγαρόφωτη πισίνα να κολυμπήσουν και να απολαύσουν τις βουτιές  μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά από 8 ετών και άνω.

-Τρίτη
  20  Σεπτεμβρίου  - 6.00 μ.μ. Στο πρώην Στρατόπεδο Κόδρα , όπισθεν Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμαριάς θα διεξαχθεί «Mini footballστο Κόδρα ». Αγόρια και κορίτσια από 6 έως 15 ετών θα επιδοθούν σε μίνι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις .
-Τετάρτη
  28 Σεπτεμβρίου - 18.30 μ.μ.   Η εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Δεξιοτεχνίας  ποδηλάτου»,  πραγματοποιείται   στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού,   θα δώσει την ευκαιρία σε όσους μικρούς από 6 ετών και πάνω αλλά και σε ενήλικες να συμμετάσχουν, να επιδείξουν τις ικανότητές τους καθώς και τη διαγωνιστική τους δεξιοτεχνία, στο χειρισμό του ποδηλάτου. 
-Τρίτη 11 Οκτωβρίου-18:00 μ.μ.
 Στο  Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς  η εκδήλωση με τίτλο «Κολυμβητικές Αναμετρήσεις» περιλαμβάνει Ημερίδα Κολυμβητικών Αγώνων για κορίτσια και αγόρια ηλικίας από 6 έως 12 ετών. 
Στο σύνολο πάντως των συμμετεχόντων στις παραπάνω αθλητικές εκδηλώσεις θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής καθώς επίσης και πολλά άλλα αναμνηστικά των χορηγούν που στηρίζουν τη διοργάνωση 
«Αθλούμαι στην Καλαμαριά 2016» ενώ θα γίνει και κλήρωση άλλων δώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.