Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Δράστης της δολοφονίας του 14χρονου στη Γέφυρα, συνομίληκος του

Σοκάρουν τα στοιχεία της Αστυνομίας ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του άτυχου 14χρονου, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, ενός εγκλήματος που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη, είναι, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί, ένας συνομήλικος συμμαθητής και φίλος του!

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον ανήλικο που συνόδευε το αδικοχαμένο αγόρι, μετά την αποχώρησή του από το αναψυκτήριο όπου είχε πάει το βράδυ του Σαββάτου για διασκέδαση. Ο 14χρονος κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα του εγκλήματος. Κατά πληροφορίες, πάντως, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το θύμα. Ο 14χρονος παραμένει υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης κρίθηκε ως υπ' αριθμόν ένα ύποπτος για τη δολοφονία και για αυτό προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο για εξέταση. Εκεί υπό το βάρος των στοιχείων φαίνεται ότι λύγισε, ομολογώντας την ενέργεια του. Η εργαστηριακή εξέταση αποτυπώματος που βρέθηκε στο μαχαίρι, όπως και η εξέταση του γενετικού υλικού, αναμένεται να «δείξουν» και επιστημονικά την ταυτότητα του δράστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.