Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Στάσεις εργασίας Παρασκευή και Σάββατο, χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη την Κυριακή

Στάσεις εργασίας, πραγματοποιούν την Παρασκευή και το Σάββατο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, συμμετέχοντας στην 48ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ, με αφορμή την κατάθεση στην Βουλή του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, ενώ την Κυριακή που θα ψηφίζεται ο νόμος-έκτρωμα, δεν θα κινηθεί κανένα αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ως την λήξη της βάρδιας.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ, τα δρομολόγια από τις 9.00 μέχρι τις 9.30 θα πραγματοποιηθούν σταδιακά, ανάλογα με την απόσταση των αφετηριών και των τερμάτων από τα αμαξοστάσια.
Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη την Κυριακή
Χωρίς λεωφορεία θα μείνει την Κυριακή η Θεσσαλονίκη, καθώς με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων Οργανισμού Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί, 24ωρη απεργία.
Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:55΄ και το τελευταίο 23:00΄περίπου.
Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά όπως επίσης θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των Α.με.Α..
Με ανακοίνωση του ο  Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει μερικώς, κατά την ημέρα της απεργίας,  τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης.
Δείτε (ΕΔΩ) τις γραμμές που θα εξυπηρετούνται με προσωπικό ασφαλείας, τον αριθμό λεωφορείων ανά γραμμή και τις ώρες κυκλοφορίας των λεωφορείων κατά γραμμή (πρώτο – τελευταίο δρομολόγιο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.