Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Μάστιγα κατάντησαν οι διαρρήξεις στο Δήμο Θερμαϊκού

Μάστιγα, κατάντησαν οι διαρρήξεις καταστημάτων και σπιτιών στην Επανομή και για το λόγο αυτό οι επαγγελματίες της περιοχής πραγματοποιούν απόψε  συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, για να εξετάσουν τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Μόνο σε διάστημα λίγων ημερών οι κακοποιοί διέρρηξαν πάνω από 10 καταστήματα, αφαιρώντας εμπορεύματα και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν κρυμμένα χρήματα.

Το θέμα ήρθε την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού από τον δημοτικό σύμβουλο κ.Χρίστο Βογιατζή, που τόνισε την ανάγκη λήψης μέτρων και αύξησης της αστυνόμευσης. Απαντώντας ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, παραδέχθηκε ότι το φαινόμενο των κλοπών και διαρρήξεων γνωρίζει έξαρση σε όλες τις περιοχές του δήμου, δήλωσε όμως ότι υπάρχει αδυναμία να αυξηθούν οι περιπολίες και τα άλλα μέτρα της αστυνομίας, καθώς μειώνεται διαρκώς το προσωπικό των αστυνομικών τμημάτων, δεδομένου ότι από το 2012 έχουν να αποφοιτήσουν νέοι αστυνομικοί από τις σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.