Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Προσλήψεις στους Δήμους Θεσσαλονίκης και Θέρμης

Το Kέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας-Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Θέρμης,  ανακοίνωσε ότι θα προβεί στην πρόσληψη συνολικά δύο (2) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Οι προσλήψεις γίνονται για την κάλυψη άμεσων αναγκών που αφορούν στη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) «αγκαλιά-ζω», για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες:
Ένας (1) ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ (4ωρης απασχόλησης)
Ένας (1) ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ (8ωρης απασχόλησης)
Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Δήμος Θεσσαλονίκης
Σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για τη στελέχωση των Κοινωνικών δομών (Ανοικτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων και Κοινωνικό Φαρμακείο), με Ιατρό, Κοινωνικό Λειτουργό και Προσωπικό Καθαριότητας, στο πλαίσιο της πράξης «ΑΡΣΙΣ_Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Θεσσαλονίκης» του Ε.Π. «ΑνάπτυξηΑνθρώπινου Δυναμικού» με βάση την τροποποίηση της Πρόσκλησης έως 30/06/2016.
Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης
Νέες θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν από την εφορεία αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα:
ΠΕ Αρχαιολόγοι Τρεις (3) θέσεις Σταυρός-Βρασνά
ΠΕ Μηχανικοί ειδικότητας Αρχιτεκτόνων εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων Μία (1) θέση Σταυρός-Βρασνά
ΥΕ Εργάτες Έντεκα (11) θέσεις Σταυρός-Βρασνά
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μεγ.Αλεξάνδρου έναντι Ποσειδωνίου, απευθύνοντάς την στην Γραμματεία υπόψιν κ. Μαικούση Τριάνθης (τηλ. επικοινωνίας: 2310801.402), εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 26-4-2016 έως 5-5-2016). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά υποχρεούνται να ενημερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους με τηλεομοιοτυπία ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εντός της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Η αναλυτική προκήρυξη ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.