Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Σε εξέλιξη η 48ωρη απεργία των δημοσιογράφων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ για το Ασφαλιστικό. Την Κυριακή στις 11 π.μ., οι δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Σημείο συνάντησης η διασταύρωση Ολύμπου και Αγνώστου Στρατιώτη.

Ως τις 6 π.μ. της Κυριακής 8 Μαΐου 2016, σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης, όπως και στα γραφεία Τύπου και κάθε άλλο εργασιακό χώρο όπου απασχολούνται δημοσιογράφοι, δεν πραγματοποιείται καμία δημοσιογραφική εργασία, με τις ακόλουθες εξαιρέσεις:
·         Μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τα ραδιόφωνα στις 13:15-13:30.
·         Μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις 20:00-20:15.
·         Την ώρα των συγκεκριμένων μεταδόσεων έχουν τη δυνατότητα για αναρτήσεις απεργιακών θεμάτων τα ειδησεογραφικά sites και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων (πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών), όπως και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για ροή ειδήσεων σε αυτό το 15λεπτο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8/5/2016, στις 11 π.μ., μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Σημείο συνάντησης η διασταύρωση Ολύμπου και Αγνώστου Στρατιώτη.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος, σε συντονισμό με τους εργαζόμενους όλων των κλάδων, εκφράζει τη διαμαρτυρία του για το υπό ψήφιση νομοσχέδιο-καρμανιόλα, που εξανεμίζει τα ασφαλιστικά δικαιώματά του και συντρίβει την κοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.