Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Το 2ο χορωδιακό Φεστιβάλ το Σαββατοκύριακο στο ΚΑΠΠΑ

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού διοργανώνει το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θερμαϊκού, μια μεγάλη διήμερη γιορτή χορωδιακής μουσικής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 28 & 29 Μαΐου 2016 στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ- 2000 στην Περαία, με τη συμμετοχή 20 χορωδιών και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Στόχος είναι το “Χορωδιακό Φεστιβάλ Θερμαϊκού” να εδραιωθεί ως θεσμός στο Δήμο Θερμαϊκού. Η μουσική ως η πιο άμεση μορφή τέχνης μπορεί να συμβάλλει με ουσιαστικό τρόπο στην απάλυνση της κρίσης που βιώνουμε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Παράλληλα, μπορεί να συντελέσει στην ανάδειξη και εξέλιξη του χορωδιακού τραγουδιού στην περιοχή μας, καθώς και στην καλλιέργεια καλών σχέσεων και δεσμών μεταξύ των χορωδιών και των φορέων που αυτές εκπροσωπούν, στο πλαίσιο ενός δημιουργικού πολιτισμικού δικτύου.
Στο φεστιβάλ λαμβάνουν μέρος οι χορωδίες: του συλλόγου «Η Αγάπη», των σιδηροδρομικών Θεσσαλονίκης «Ο Θερμαϊκός», η μικτή χορωδία Μίκρας του δήμου Θέρμης, η χορωδία Τριανδρίας, η χοεωδία αγίων Πέτρου και Παύλου Περαίας, η χορωδία λαογραφικού συλλόγου Βασιλικών, η μικτή χορωδία Πολυγύρου, η μικτή χορωδία δήμου Βόλβης, η χορωδία “Christina Morhova” από τη Σόφια Βουλγαρίας, η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου «Φιλάρετος», η μικτή χορωδία δήμου Καλαμαριάς, η χορωδία του ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης χορωδία του συλλόγου Μικρασιατών Ιωνίας «Ο Ηρόδοτος» Ν.Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, η χορωδία «Κοραής», η χορωδεία Πυθαγόρειου ωδείου Περαίας, οι παιδικές χορωδίες του 1ου δημοτικού σχολείου Ν.Μηχανιώνας και 5ου δημοτικού σχολείου Περαίας και το ΚΑΠΗ Περαίας
Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ευρυάνθη Παπαδοπούλου, με την ευγενική υποστήριξη του κ. Νικόλαου Αργυρόπουλου.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
-ΣΑΒΒΑΤΟ, 28/5/2016, ώρες 12:00 - 13:30 και 20:00 - 21:30

-ΚΥΡΙΑΚΗ, 29/5/2016, ώρες 11:00 - 13:00 και 20:00 - 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.