Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Αγώνες μπάσκετ στο γήπεδο Μίκρας για στήριξη προσφύγων

Αγώνες μπάσκετ μεταξύ ομάδων που θα αποτελούνται από δημοτικούς συμβούλους, δημοσιογράφους και βετεράνους καλαθοσφαιριστές, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 2 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη, με στόχο τη συγκέντρωση βοήθειας για τους πρόσφυγες.

Οι αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας, θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί και επιδίωξη όλων είναι να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρούχα και φαρμακευτικό υλικό, που θα προωθηθούν στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.
«Είναι διαφορετικοί αγώνες, δίχως νικητές και ηττημένους, με μοναδικό στόχο να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες», δήλωσε στο ΑΠΕ– ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε δράσεις Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.
«Ελπίζουμε στη μαζική παρουσία του κόσμου για να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση αγαθών. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε όλοι μαζί, συμπαίκτες, διοίκηση και αντιπολίτευση σ' αυτό τον κοινό σκοπό», πρόσθεσε ο δημοτικός σύμβουλος των «Εντάξει», Σωκράτης Δημητριάδης.

Τους αγώνες στηρίζουν επίσης ο Δήμος Καλαμαριάς και η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας– Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.