Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Θέλει ο χρυσαυγίτης να κρυφτεί και ο ναζί δεν τον αφήνει

του Μάνου Χωριανόπουλου*
Οι σκηνοθετημένες ασχήμιες των χρυσαυγιτών μέσα στη Βουλή, δεν αποτελούν έκπληξη για κανέναν. Ήταν αναμενόμενο τα φίδια να ξαναβγούν από τις τρύπες τους με αφορμή το προσφυγικό, μεταμφιεσμένοι αυτοί τη φορά σε αντι-Νατοϊκούς υπερπατριώτες.

AdTech AdΈχουν συνηθίσει άλλωστε στη σκηνοθεσία και την πατριδοκαπηλεία και νομίζουν ότι με κορώνες ρατσιστικές και αντιμνημονιακές θα ξεχαστεί το γεγονός ότι ψήφιζαν νόμους υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, την ώρα που το έπαιζαν αντισυστημικοί.
Λαθρεπιβάτες, με το κίνημα των αγανακτισμένων πριν λίγα χρόνια, βρήκαν ευκαιρία με το αγροτικό και το προσφυγικό ζήτημα, να βγουν ξανά στο φως, χύνοντας δηλητήριο, λες και ο Έλληνας θα βούλιαζε ποτέ βάρκες ή δεν θα έδινε από το υστέρημά του για να περιθάλψει έναν κυνηγημένο και το παιδί του, όπως κάνουν τόσο καιρό οι νησιώτες.
Ανελλήνιστοι και ανιστόρητοι, μένουν πάντως πιστοί στις τακτικές των ναζί. Αφού κούρνιαξαν για καιρό, επανεμφανίστηκαν, ποντάροντας στη λήθη.
Από τις προκλήσεις στη δίκη για τον φόνο του Παύλου Φύσσα, στον ξυλοδαρμό του Γ. Κουμουτσάκου και από τα επεισόδια που οργάνωσαν, ως δήθεν αγρότες, στη χθεσινή “παράσταση” κατά του ΝΑΤΟ, από το οποίο όμως δεν θα αποχωρούσαν αν καταλάμβαναν την εξουσία, όπως ο ίδιος τους ο αρχηγός έχει δηλώσει. 
Το βέβαιο είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλα “επεισόδια”, αφού τον κατευνασμό οι ναζί πάντα τον αντιλαμβάνονται ως ευκαιρία.
Γι' αυτό χρειάζεται εγρήγορση και διαρκής αντιμετώπιση τους στην κοινωνία, στη δημόσια σφαίρα, στο Κοινοβούλιο. Η απομόνωσή τους, είναι καθήκον κάθε Έλληνα, που σέβεται την ιστορία αυτού του τόπου και τη μνήμη των θυμάτων από τη δράση των ναζί στην κατοχή και των νεοναζί τα τελευταία χρόνια.


*Ο Μάνος Χωριανόπουλος, είναι Διευθυντής Σύνταξης του NEWS 247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.