Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ την Πέμπτη

Χωρίς αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα είναι σήμερα Τρίτη η Θεσσαλονίκη, από τις 11:00 έως τις 16:00, λόγω πεντάωρης στάσης εργασίας των εργαζομένων του Οργανισμού. Oι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, συμμετέχοντας στην γενική απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ. Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώθηκε ότι κατά την ημέρα της απεργίας, θα κυκλοφορούν λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. 

Και η Αθήνα θα μείνει σήμερα χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, λόγω στάσης εργασίας του σωματείου εργαζομένων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ). 

Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους, τα σωματεία εργαζομένων «η σφοδρή, καταστροφική λαίλαπα μέτρων, βαπτισμένη από τη σημερινή κυβέρνηση σαν "Συμφωνία με τους Εταίρους", αντί 3ο Μμνημόνιο, επιβάλλει μία δυσκολότερη συνέχεια των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, που βέβαιο είναι ότι θα "ρημάξει" κάθε κεκτημένο, πλήττοντας και ακυρώνοντας κατακτήσεις ετών. Είμαστε έτοιμοι, όλοι μαζί, ενωτικά, να σταματήσουμε τα αδηφάγα σχέδιά τους εις βάρος του λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.