Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Δέματα με τρόφιμα μοίρασε η Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού

Δέματα με τρόφιμα και άλλα χρειαζούμενα είδη, χριστουγεννιάτικα δένδρα και εορταστικά διακοσμητικά, μοίρασε η Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού τις μέρες των εορτών σε οικογένειες της περιοχής που έχουν ανάγκη. Επιλέγοντας αυτή τη φορά οικογένειες με παιδιά, σε μια προσπάθεια να τους δώσουν λίγη χαρά αυτές τις μέρες.

‘Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, «είναι αυτονόητο, ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να γίνει δυνατή χωρίς τη συγκινητική προσφορά αρκετών συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της επιτροπής και συνεισέφεραν από το υστέρημά τους, με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης ευχαριστούμε όλους εκείνους που βοήθησαν στην επιλογή των οικογενειών και στην οργάνωση της διανομής

Τους ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε ότι και τη νέα χρονιά θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας, να συμβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που συσσωρεύονται με γρήγορους ρυθμούς, σαν αποτέλεσμα των επιταγών της τρόικας και των κυβερνητικών πολιτικών της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.