Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Επιμένουν οι αγρότες - Και νέο κλείσιμο δρόμων το βράδυ

Και σήμερα οι αγρότες της Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε κλείσιμο των δρόμων από τις 12:00 μ.μ. έως τις 14:00 μ.μ., ενώ η κινητοποίησή τους, με ανάλογο και πάλι κλείσιμο, θα επαναληφθεί τις πρώτες βραδινές ώρες από 18:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ., καθώς δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω, ζητώντας διάλογο από μηδενική βάση και απόσυρση του ασφαλιστικού και του φορολογικού.

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, παραμένουν τα μπλόκα σε Μάλγαρα, Δερβένι, Χαλκηδόνα, Πράσινα Φανάρια και αερογέφυρα Θέρμης. Παράλληλα, αγρότες της Χαλκιδικής στις 11:00 π.μ. ξεκίνησαν από τον κόμβο των Μουδανιών με προορισμό την αερογέφυρα Θέρμης, ενώ αγρότες από Πολύγυρο θα έρθουν επίσης στη Θεσσαλονίκη.
Επίσης, στο μπλόκο των Κερδυλλίων, οι αγρότες αναμένεται να κλείσουν την παρακαμπτήριο από τις 12.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00.

Τέλος, να σημειωθεί ότι και σήμερα το μεσημέρι έκλεισαν εκ νέου τα Τέμπη. Μετά τις 15.00 θα συνεδριάσει εκ νέου η Συντονιστική Επιτροπή, προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει και σε απογευματινό κλείσιμο της Κοιλάδας. Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή θα οριστικοποιήσει τις επόμενες ενέργειες κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.