Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Ενθουσιασμός και γλέντι στη συνεστίαση της Πρωτοβουλίας

Επιτυχία, σημείωσε η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, το βράδυ της Παρασκευής, στην οικογενειακή ταβέρνα «Ανέστης». Και τα δεκάδες μέλη και οι φίλοι της κίνησης, που πήραν μέρος, πέρασαν μία πολύ όμορφη βραδιά, τόσο με το κλίμα που υπήρχε, όσο και με το καταπληκτικό μουσικό συγκρότημα, με το οποίο γλέντησαν, τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι αργά.

Χαιρετίζοντας τους παραβρισκόμενους εκ μέρους της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας, η κ. Χριστίνα Δεληχρίστου, αναφέρθηκε στη δημιουργία της συλλογικότητας, πριν τέσσερα χρόνια, αλλά και στους αγώνες της  «ενάντια στα μνημόνια για την κοινωνική αλληλεγγύη - δικαιοσύνη και τη λευτεριά της πατρίδας μας», όπως ανέφερε.

Ο παριστάμενος στην εκδήλωση, επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος που κλήθηκε να χαιρετίσει την εκδήλωση, στάθηκε ιδιαίτερα στους κοινούς σκληρούς αγώνες «Συμπολιτείας» και Πρωτοβουλίας, που απέτρεψαν την καταστροφή του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, το ξεπούλημα της καθαριότητας στους εργολάβους, την αποτροπή, μαζί με την Κίνηση Πολιτών Επανομής, εκποίησης της δημοτικής έκτασης των 123 στρεμμάτων στον Ποταμό κ.α. Επισήμανε δε την ανάγκη οι αγώνες αυτοί, που αφορούν τα τοπικά προβλήματα, να ενταθούν το επόμενο διάστημα «πολύ περισσότερο που έχουμε να κάνουμε με μία ανάλγητη δημοτική αρχή, η οποία όχι μόνο βάλθηκε να ξεπουλήσει τη δημοτική περιουσία, αλλά και έχει επιβάλει στους συνδημότες μας τα ακριβότερα δημοτικά τέλη σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης», είπε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού».
Στη συνεστίαση, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης με τον αντιδήμαρχο κ.Γιώργο Φεστερίδη, ο δημοτικός σύμβουλος της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» Θοδωρής Ζδούκος, ο τοπικός σύμβουλος της Αγίας Τριάδας, Βασίλης Σίσκος κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.