Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Συναυλία έμπρακτης αλληλεγγύης από το ΚΙΑ στο λιμάνι

Γιορτάζοντας τα 4 χρόνια από την ίδρυση και την αδιάλειπτη λειτουργία του, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης (ΚΑΙ) Θεσσαλονίκης, διοργανώνει συναυλία της έμπρακτης αλληλεγγύης, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στις 21.00, στην αποθήκη 8 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το ΚΙΑ Θεσσαλονίκης, που παρέχει - εντελώς δωρεάν με αποκλειστικά εθελοντική συμμετοχή υγειονομικών και μη - πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας σε ανασφάλιστους Έλληνες και μετανάστες, αγωνίζεται ταυτόχρονα για την άρση όλων των αποκλεισμών στην Υγεία. Πριν 4 χρόνια άνοιγε τις πόρτες του σε αυτή την πόλη και τους κατοίκους της, που το αγκάλιασαν, το στήριξαν και το στηρίζουν έμπρακτα με τον τρόπο που ο καθένας κι η καθεμιά μπορεί.
Τέσσερα χρόνια μετά και ενώ οι αποκλεισμοί και οι φράχτες καλά κρατούν, γιορτάζει παρέα με τους Χειμερινούς Κολυμβητές, τη Ματούλα Ζαμάνη και τον Δημήτρη Μυστακίδη με τους μουσικούς του Γ. Τσαλαμπούνη, Ι. Παπαγεωργίου και Ιφ. Ιωάννου, που μας υποδέχονται σε μια συναυλία γιορτή της έμπρακτης αλληλεγγύης την Παρασκευή 20/11, στις 21.00, στην αποθήκη 8 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Γιορτάζουμε παρέα 4 χρόνια συναντήσεων, αντίστασης στη βαρβαρότητα και έμπρακτης αλληλεγγύης !
Για κάποιους η Ζωή κοστίζει…
Για εμάς η Ζωή αξίζει !

ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.