Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Γ.Κουμουτσάκος:"Να συλληφθούν οι δράστες της εναντίον μου φασιστικής επίθεσης"

ΤΑ φασιστοειδή εν ώρα δράσης
Να συλληφθούν άμεσα οι δράστες της σε βάρος του επίθεσης απαιτεί ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. Σε ανάρτησή του στο twitter, αναφέρει: «Όπως κάθε δημοκρατικός πολίτης, απαιτώ απ' τη δημοκρατική Πολιτεία την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης».

Ο ακροδεξιός που γρονθοκοπεί τον βουλευτή, έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί
Σημειώνει επίσης ότι δεν θα προχωρήσει σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ και πως ισχύει ό,τι είπε στη Βουλή, που «παρά τα προβλήματά της, είναι η ψυχή της Δημοκρατίας».
Την φασιστική επίθεση, καταδίκασαν όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά και οι πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος. έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης και ξυλοδαρμού στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων, έξω από τη Βουλή, με αφορμή την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας για τη γενοκτονία των Ποντίων. Την ώρα της συγκέντρωσης της  Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, άγνωστοι ακροδεξιοί τραμπούκοι χτύπησαν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών τον Γιώργο Κουμουτσάκο.
Σε παρέμβασή του στην ολομέλεια της Βουλής, κατήγγειλε ότι πίσω από την επίθεση σε βάρος του βρίσκεται η Χρυσή Αυγή και κατονόμασε ως εμπλεκόμενο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγο.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανέφερε το πρωί στον «Σκάι» ότι η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών που χτύπησαν χθες το απόγευμα τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο διεξάγεται στον κύκλο της Χρυσής Αυγής. Είπε επίσης ότι η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές αλλά όχι και σε συλλήψεις, ενώ είπε ότι η αστυνομία διαθέτει ξεκάθαρες εικόνες από τη στιγμή του ξυλοδαρμού που θα βοηθήσουν στην σύλληψη των υπαίτιων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.