Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τα εκλογικά τμήματα που θα ψηφίσουν για αρχηγό της Ν.Δ.

Από τη Ν.Δ. ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα στην Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, στα οποία θα ψηφίσουν μεθαύριο Κυριακή 22 Νοεμβρίου τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος για την εκλογή νέου αρχηγού. το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ και όσοι προσέλθουν πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Τα εκλογικά τμήματα στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Θερμαϊκού, θα στηθούν ως εξής:
-Νέοι Επιβάτες, κτίριο παλιάς δημοτικής κοινότητας
-Επανομή, αίθουσα πρώην δημοτικού συμβουλίου (2ος όροφος), πλατεία
-Μηχανιώνα, ΚΑΠΗ (οδός Κ.Βάρναλη 2)
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., στον Δήμο Θεσσαλονίκης τα εκλογικά κέντρα είναι 10 (στο κέντρο και σε δημοτικά διαμερίσματα) συν ένα στην Τριανδρία και τα μεγαλύτερα από αυτά είναι στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" και στην Αποθήκη Γ΄ του Λιμανιού.
Στους περιφερειακούς Δήμους θα λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα στους Αμπελόκηπους, τη Μενεμένη, τον Εύοσμο, την Καλαμαριά, τη Νεάπολη, τις Συκιές, τη Σταυρούπολη, την Πολίχνη, την Ευκαρπία και τα Πεύκα.
Στη Β΄ Θεσσαλονίκης στις περιοχές: Σταυρός, Αρέθουσα, Νέα Απολλωνία, Ασπροβάλτα, Σίνδος Κύμινα, Χαλάστρα, Νέοι Επιβάτες, Επανομή, Νέα Μηχανιώνα, Θέρμη, Βασιλικά, Τρίλοφος, Λαγκαδάς, Ξυλούπολη, Ασσηρος, Σοχός, Ζαγκλιβέρι, Γερακαρού, Πανόραμα, Πυλαία, Αγιος Αθανάσιος, Κουφάλια, Χαλκηδόνα, Ωραιόκαστρο, Πεντάλοφος, Λητή.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7μ.μ.

 Αναλυτικά   ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.