Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Που θα στηθούν κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. σε Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης

Συνολικά 26 εκλογικά κέντρα με 66 κάλπες, θα στηθούν στην Α΄ Θεσσαλονίκης και άλλα 27 εκλογικά κέντρα με 40 κάλπες στη Β΄ Θεσσαλονίκης, για τις εσωκομματικές εκλογές προς ανάδειξη αρχηγού στη Ν.Δ. που θα γίνουν τη μεθεπόμενη  Κυριακή.

Οι εκλογές της 22ας Νοεμβρίου θα διεξαχθούν σε 833 εκλογικά τμήματα στο εσωτερικό και σε 44 εκλογικά τμήματα στο εξωτερικό.
Στο δήμο Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν συνολικά 12 εκλογικά κέντρα με 36 κάλπες, στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης 2 με 4 κάλπες, στο δήμο Κορδελλιού-Ευόσμου 2 εκλογικά κέντρα με 6 κάλπες, στο δήμο Καλαμαριάς ένα εκλογικό κέντρο με 7 κάλπες, στο δήμο Νεάπολης-Συκεών 3 εκλογικά κέντρα με 7 κάλπες, και τέλος στο δήμο Παύλου Μελά 3 εκλογικά κέντρα με 5 κάλπες.
Στη Β΄ Θεσσαλονίκης η εσωκομματική ψηφοφορία θα στηθούν τα εξής εκλογικά κέντρα: 4 στο δήμο Βόλβης, 3 στο δήμο Δέλτα, 3 στο δήμο Θερμαϊκού (2 κάλπες στη δημοτική ενότητα Θερμαϊκού και από μία κάλπη σε Επανομή και Μηχανιώνα), 3 στο δήμο Θέρμης, 6 στο δήμο Λαγκαδά, 2 στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, 2 στο δήμο Χαλκηδόνας και 3 στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.