Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

«Κουλουβάχατα» στη Ν.Δ. με την υποψηφιότητα Α.Γεωργιάδη

«Κουλουβάχατα» στη Ν.Δ., μετά την απόρριψη της υποψηφιότητας για την προεδρία του κόμματος, του Άδωνι Γεωργιάδη από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, εξαιτίας του ότι ήταν εκπρόθεσμη, καθώς την υπέβαλε... οκτώ λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμίας. Με δηλώσεις τους οι άλλοι υποψήφιοι τάχθηκαν κατά της απόρριψης και εξαπολύουν βολές κατά του γραμματέα του κόμματος Α.Παπαμιμίκου.

Από την πλευρά του, ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε καταθέσει... ασθμαίνων τις 50 υπογραφές λίγο μετά το πέρας της προθεσμίας.
«Η ΚΕΦΕ διαπίστωσε ότι υποβλήθηκε εκπρόθεσμα φάκελος υποψηφιότητας από το μέλος του κόμματος κ. Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη. Με ομόφωνη απόφασή της η ΚΕΦΕ απέρριψε την εν λόγω υποψηφιότητα, λόγω του εκπροθέσμου της κατάθεσής της» ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Απογοήτευση Γεωργιάδη
Ιδιαίτερα απογοητευμένος για την απόρριψη της υποψηφιότητάς του, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης που έσπευσε στη Συγγρού, ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά για την απόρριψη και να καταθέσει ένσταση.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους 50 που με τίμησαν με την υπογραφή τους. Πηγαίνω στη Συγγρού να καταθέσω ένσταση. Οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι δεν έχουν πρόβλημα να κατέβω» είπε.

Αντιδράσεις Τζιτζικώστα και Μεϊμαράκη
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο πρώτος από τους υποψήφιους που τηλεφώνησε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ακολούθησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Αμφότεροι του είπαν ότι είναι μαζί του και συμφωνούν ώστε να κατέβει ως υποψήφιος και δεν έχουν αντίρρηση να γίνει δεκτή η κατάθεση υποψηφιότητας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Μάλιστα ο Απόστολος Τζιτζικώστας με ανάρτησή του στο twitter επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να τεθεί "αντιμέτωπος" στην κούρσα της διαδοχής και με τον Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας: «Διαφωνώ με τον αποκλεισμό του Άδωνι Γεωργιάδη. Πρέπει να του επιτραπεί να είναι υποψήφιος εφόσον έχει τις απαιτούμενες υπογραφές».

Και η Ευγενία Μανωλίδου στο παιχνίδι
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, η υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη για πρόεδρο της ΝΔ, απορρίφθηκε από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, εξαιτίας του ότι ήταν εκπρόθεσμη.
Κάτι τέτοιο προκάλεσε και τον εκνευρισμό της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, η οποία εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς τη δυσαρέσκειά της, κάνοντας reteet καυστικών σχολίων στο Twitter.

Οργισμένη αντίδραση Σαμαρά
Τραυματική για τη Νέα Δημοκρατία, χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής να απορρίψει ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Αψυχολόγητη, λαθεμένη και τραυματική για τη ΝΔ απόφαση. Ελπίζω να την αλλάξουν αμέσως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ.

Ν.Δένδιας: «Απαράδεκτη η απόρριψη»
Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, ο Νίκος Δένδιας.
"Απαράδεκτη η απόφαση της ΚΕΦΕ για την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη" έγραψε στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ.
"Να απαιτήσουν οι τρεις υποψήφιοι να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα Γεωργιάδη. Δεν μπορεί να εξευτέλιζεται έτσι η παράταξη".

Για ευτελισμό, μιλάει η Όλγα Κεφαλογιάννη
Την αντίδραση και της Όλγας Κεφαλογιάννη προκάλεσε η απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη.
«Η υποψηφιότητα Γεωργιάδη πρέπει να γίνει δεκτή. Αν κάποιοι ονειρεύονται τη ΝΔ συρρικνωμένη & ελεγχόμενη να το ξεχάσουν. Φτάνει ο ευτελισμός!», σχολίασε μέσω twitter η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.